Beckham znovu v boxerkách! Sexi telo preveril v akčných scénach

Jeden by si myslel, že po toľkom pózovaní v spodnej bielizni to už futbalistu Davida Beckhama omrzí. Nové reklamné zábery však svedčia o opaku.

24.01.2014 15:14
David Beckham Foto:
Bývalý futbalista David Beckham sa opäť stal tvárou reklamnej kampane na spodnú bielizeň švédskej značky, ktorá nesie jeho meno.
debata (1)

Tridsaťosemročný britský rodák sa znovu objavuje v trendových pánskych boxerkách a predvádza vyšportované telo v novej kampani na bielizeň švédskej značky H&M. Beckham s firmou spolupracuje už tretí rok a prepožičiava svoju tvár (ale najmä sexi telo) na propagáciu kolekcií intímneho oblečenia pre pánov.

Bývalý futbalista David Beckham v reklamnej... Foto: H&M
David Beckham Bývalý futbalista David Beckham v reklamnej kampani na pánsku spodnú bielizeň opäť ukázal vypracované telo.

Spoločne s novou printovou kampaňou vznikol aj minifilm, ktorý tentoraz preveril akčné schopnosti bývalého kanoniera. Pod jeho réžiou je podpísaný úspešný režisér Nicolas Winding Refn – režisér snímky Drive. „Bolo vzrušujúce s ním pracovať. Je to jeden z mojich obľúbených režisérov,“ komentoval Beckham spoluprácu.

V rámci kampane na pánsku bielizeň sa už predviedol v minulosti pred kamerou Guya Ritchieho. Jeho odhalené telo fanúšikovia a najmä fanúšičky poznajú dobre aj z reklám na bielizeň Giorgio Armani, pre ktorú pracoval v minulosti spoločne s manželkou Victoriou.

zväčšiť Bývalý futbalista David Beckham v reklamnej... Foto: H&M
David Beckham Bývalý futbalista David Beckham v reklamnej kampani na pánsku spodnú bielizeň.
1 debata chyba
Viac na túto tému: #David Beckham #sexi telo #bielizeň #nová kampaň #vyzlečený

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...