Túto krásu má (občas) doma Šebo: Kocianová uchvátila v sexi bielizni

Topmodelka Michaela Kocianová je jedinou Slovenkou, ktorá doposiaľ dostala šancu predvádzať pre značku dámskej bielizne Victoria's Secret. Jej sexi krivky však zbožňujú aj ďalšie dizajnérske mená.

17.02.2014 00:00
debata (1)
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová na... Foto: SITA/AP, Andres Kudacki
Michaela Kocianová Slovenská topmodelka Michaela Kocianová na prehliadke značky Andres Sarda v Madride.

Na práve prebiehajúcom týždni módy v Madride sa trenčianska rodáčka predviedla na móle počas prezentácie kolekcie Andrés Sarda. Výrobca bielizne s dlhonohou Slovenkou spolupracuje už niekoľko rokov, v minulosti bola aj reklamnou tvárou značky. Na nedeľňajšej prehliadke spoločne s ďalšími dievčatami predviedla sexi kúsky z najnovšej kolekcie intímnej garderóby.

Príťažlivá čipka toho veľa nezakryla a tak si modelka nechala pod nohavičkami ešte jedny vlastné – telovej farby. Aj napriek tomu však fotografi zachytili z jej predností viac ako dosť. Kocianová, ktorá sa stretáva s futbalistom Filipom Šebom, je v posledných týždňoch v jednom kole.

Slovenka Michaela Kocianová predviedla na móle... Foto: IMAGENET
Michaela Kocianová Slovenka Michaela Kocianová predviedla na móle svoje sexi krivky.

Po práci v USA, kde má druhý domov v New Yorku, letela práve do Španielska a potom ju čaká ešte niekoľko ďalších zákaziek. So známym slovenským športovcom sa práve pre pracovné povinnosti vraj nevídajú tak často. Podobné zábery však možno donútia futbalistu, aby si objednal letenku a za Kocianovou na otočku zaletel.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #madrid #sexi #Michaela Kocianová #Andres Sarda #Filip Šebo

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...