Peštová a Němcová v New Yorku žúrovali s Barbie. Krásne ako bábiky!

Rozhodnutie magazínu Sports Illustrated zabaliť svoje najnovšie vydanie do obálky s bábikou Barbie mnohých prekvapilo. Má však svoje dôvody.

18.02.2014 11:28
debata
Modelky Carol Alt (vľavo) a Daniela Peštová sa... Foto: SITA/AP, Diane Bondareff
Carol Alt (vľavo) a Daniela Peštová Modelky Carol Alt (vľavo) a Daniela Peštová sa zúčastnila na párty pri príležitosti osláv 50. výročia magazínu Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Slávna bábika sa v modeli čiernobielych plaviek objavila prvýkrát pred 55 rokmi, špeciálne plavkové vydanie ju teda umiestnilo na špeciálny obal nového vydania – s nápisom „Takto sa to všetko začalo“. Svetoznáme modelky a tváre z minulých ročníkov spoločne s Barbie žúrovali v pondelok večer v New Yorku.

Česká modelka Petra Němcová sa v minulosti...
Modelka Christie Brinkley pózuje fotografom.
+8Modelka Irina Shayk prichádza na párty v New...

Na akcii, ktorá sa niesla v ružovom tóne a na počesť slávnej bábiky, nechýbali ani české posily. Petra Němcová aj Daniela Peštová sa v minulosti ocitli priamo na titulnej strane magazínu a tak skutočne museli prísť. Hoci od čias, keď v bikinách zvádzali na titulnej strane už pár rokov uplynulo, stále vyzerajú skvelo.

Česká modelka Petra Němcová sa v minulosti... Foto: SITA/AP, Diane Bondareff
Petra Němcová Česká modelka Petra Němcová sa v minulosti ocitla na titulnej strane Sports Illustrated, na párty chýbať nemohla.

Němcová v minišatách bez ramienok predviedla svoju sexi figúru aj oslnivý úsmev, trojnásobná mama Peštová zase pútala pozornosť v čiernej kreácii Cushnie et Ochs. Na akcii sa však objavili aj ďalšie známe dámy – medzi nimi napríklad Irina Shayk či Carol Alt. Pozornosť pútala aj Christie Brinkley – čerstvá šesťdesiatnička so skvelou figúrou.

Sports Illustrated Swimsuit Issue, teda špeciálne plavkové vydanie, ktoré oslavuje 50. výročie, pripravil tento rok niekoľko prekvapení. Okrem titulkového obalu s Barbie sa na titulke nachádza záber trojice topmodeliek v zložení Nina Agdal, Chrissy Teigen a Lily Aldridge. Magazín sa dočkal aj zadnej titulky – na nej sa opäť ocitla Kate Upton, ktorá ozdobila titulku predchádzajúcich dvoch ročníkov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Daniela Peštová #Sports Illustrated #Petra Němcová #Barbie

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...