Aká bude Miss Slovensko 2014? Organizátori hľadali novú Chomistekovú

Na minulotýždňovom predstavení finalistiek Miss Slovensko prezradila riaditeľka súťaže, akú kráľovnú krásy hľadajú. Jej slová možno prekvapia.

19.02.2014 09:00
Magdaléna Šebestová Foto:
Riaditeľka Miss Slovensko Magdaléna Šebestová.
debata

„Tým, že Karolína Chomisteková – víťazka Miss Slovensko 2013 na svetovom finále zabodovala, hľadáme niekoho podobného ako ona. Hľadáme vlastne takú druhú Karolínu,“ uviedla s úsmevom Magdaléna Šebestová. Samozrejme, mala na mysli najmä komplexnosť novej kráľovnej krásy. Podľa Šebestovej totiž práve Chomisteková preukázala dôležité vlastnosti pre reprezentantku krajiny v zahraničí na súťaži krásy. „Je komplexná osoba. Vie jazyky, je talentovaná, športovo nadaná. Na kastingoch sme sa snažili na toto prihliadať a hľadať jej podobnú. Ale je to veľmi ťažké,“ priznala Šebestová.

Finalistka číslo 1 Lucia Semanková z Bardejova.
 Finalistka číslo 2 Petra Pochabová z...
+10Finalistka číslo 3 Lucia Uhrinová.

Víťazku ostatného ročníka Miss zapojili organizátori do prípravy nových finalistiek. „Je do prípravy dievčat na finále Miss Slovensko 2014 zapojená už od začiatku. Bola s nimi na každom sústredení, na každom jednom mediálnom tréningu. Veľa s dievčatami rozpráva, dokonca všetky finalistky z minulého ročníka sa s dievčatami stretli na hoteli a porozprávali im o svojich skúsenostiach,“ vysvetlila Šebestová. „Tým, že Karolína sa dievčatám venuje a trávi celý čas s nimi, určite im vštepí nejaké skúsenosti,“ dodala.

Do finálového večera ešte, samozrejme, čaká dvanástku adeptiek veľa práce. Na čo sa môžu tešiť diváci? „Veľmi veľa by som prezrádzať nechcela, chceme, aby to bolo prekvapenie. Ale pôjdeme rovnakou cestou ako posledné dva roky pod mojím vedením – finálový večer bude fashion šou, ktorá by mala byť zaujímavá, dievčatá sa odprezentujú v úlohe modeliek a krásnych žien,“ naznačila Šebestová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karolína Chomisteková #Magdaléna Šebestová #Miss Slovensko 2014

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...