Kocianová: Nebojím sa vyzliecť do spodnej bielizne, mám to rada

Michaela Kocianová je jedinou slovenskou modelkou, ktorá predvádzala na výročnej prehliadke Victoria's Secret. Jej odhalené pôvaby však zaujali aj iných dizajnérov.

21.02.2014 00:00
debata
Slovenka Michaela Kocianová predviedla na móle... Foto: IMAGENET
Michaela Kocianová Slovenka Michaela Kocianová predviedla na móle svoje sexi krivky.

Len pred pár dňami sa rodáčka z Trenčína objavila na prehliadke španielskej značky Andrés Sarda v Madride. A opäť ukázala svoje príťažlivé krivky v luxusnej dámskej bielizni. Pre Kocianovú, ktorá pôsobí v módnej brandži už siedmy rok, sú vraj podobné príležitosti príjemné.

„Veci sa majú tak, že moja mamina nikdy nechcela, aby som predvádzala spodnú bielizeň,“ prezradila s úsmevom pre Pravda.sk. „Až po čase som prekročila hranicu, ktorú ona mala. Ale mám rada predvádzanie spodnej bielizne. Veľmi ťažko pracujem na svojom tele – aby bolo dokonalé, aby bolo všetko spevnené, takže sa nebojím spodnej bielizne,“ vysvetlila topmodelka a pokračovala: „Andrés Sarda je klient, pre ktorého som nafotila niekoľko kampaní a jeho prehliadku vždy veľmi rada urobím. Tentoraz som ju aj uzatvárala ako nevesta, takže to bolo celkom vtipné.“

Zhruba rok trvá, čo sa hviezda kampaní Dior a Vivienne Westwood začala viac venovať starostlivosti o figúru a cvičeniu. Okrem návštevy posilňovne sa veľmi intenzívne vrhla na box. Zmeny si už všimlo aj Kocianovej okolie. „Chvália ma, veď športom sa ten zadok trošku zdvihne, všade sa to trošku spevní, takže to lepšie vyzerá,“ zhodnotila s úsmevom. „Najmä ma to však napĺňa a ventiluje mi hlavu,“ dodala dlhonohá blondínka, ktorá sa o pár týždňov vráti do New Yorku, kde má svoje druhé bydlisko.

V máji sa však určite vráti na Slovensko. Sama ako modelka s bohatými skúsenosťami už čoskoro začne vyberať nové adeptky do modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2014.

debata chyba
Viac na túto tému: #box #Michaela Kocianová #ostych #figúra #spodná bielizeň #Andres Sarda

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...