Slovenke Čerňanovej vyfúkla flek Miranda Kerr. Je nová tvár Wonderbra!

Dva roky pôsobila ako tvár slávneho výrobcu dámskych podprseniek rodáčka z Bratislavy - príťažlivá Adriana Čerňanová. Už má však náhradníčku. A poriadne slávnu.

07.03.2014 19:00
debata
Topmodelka Miranda Kerr sa stala novou tvárou... Foto: Reprofoto: Wonderbra
Miranda Kerr Topmodelka Miranda Kerr sa stala novou tvárou značky Wonderbra.

Novou reklamnou hviezdou firmy, ktorá kedysi vzbudzovala pozornosť reklamami s prsnatou Evou Herzigovou a Adrianou Sklenaříkovou, sa stala topmodelka Miranda Kerr. Jej exkluzívny kontrakt zverejnili zástupcovia firmy v piatok.

V prípade Kerrovej, ktorá už nafotila sériu reklamných záberov, stojí za spomenutie, že v minulosti pôsobila veľmi úspešne ako „anjelik“ Victoria's Secret. Hoci dnes už Wonderbra nedosahuje zisky ako začiatkom 90-tych rokov minulého storočia, v podstate je jedným z najväčších konkurentov americkej firmy na britskom trhu.

Slovenská modelka Adriana Čerňanová ako tvár... Foto: WONDERBRA
Adriana Čerňanová Slovenská modelka Adriana Čerňanová ako tvár značky Wonderbra.

Tridsaťročná Austrálčanka pred rokom ohlásila odchod z anjelskej zostavy a mnohé médiá sa zaoberali myšlienkou, ako sa jej podarí ďalej uplatniť v modelingovom priemysle. Rok 2014 však vôbec nezačala zle. Matka jedného syna sa stala tiež tvárou odevnej značky H&M a jedného z výrobkov športovej línie Reebok. Keď sa k nim pridá aj suma za kontrakt pre Wonderbru, uvidíme, na ktorom mieste tabuľky najlepšie zarábajúcich modeliek sa ocitne koncom roka. Tipujeme, že poriadne vysoko.

O Adriane Čerňanovej
Rodáčka z Bratislavy, ktorá sa umiestnila v prvej trojke súťaže Elite Model Look v roku 2006, sa presadila v zahraničí. Fotografovala pre svetové módne magazíny Elle, Vogue či Harper's Bazaar. Nafotila kampane pre Ann Taylor, značku Charlie by Matthew Zink, fotila tiež pre Dior. Predvádzala pre dizajnérov Elieho Saaba či Vivienne Westwoodovú. Kampaň na bielizeň Wonderbra, ktorú mala podpísanú na dva roky, je dosiaľ jej najväčším úspechom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miranda Kerr #Adriana Čerňanová #Wonderbra #nová tvár

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...