Luberdovej zadoček v čipkovanom výhľade: Pozrite, ako ho odhalila!

Hoci sa Miroslava Luberdová pokúša presadiť ako moderátorka, stále ju možno vídať aj na predvádzacom móle. Naposledy na prehliadke Fera Mikloška.

12.03.2014 16:04
debata
Modelka Miroslava Luberdová v šatách z kolekcie... Foto: Peter Frolo
Miroslava Luberdová Modelka Miroslava Luberdová v šatách z kolekcie Fera Mikloška odhalila svoje pozadie.

Bývalá účastníčka súťaže krásy v pondelok večer v bratislavskej kaviarni Berlinka pod strechou Slovenskej národnej galérie predviedla dva modely z kolekcie nazvanej Little Black Collection. Pozornosť upútal najmä prvý z nich.

Modelka Viero Schottertová prehliadku Miklosko...
Modelka sa prezentuje v jednom z 22 čiernych...
+27Modelka sa prezentuje v jednom z 22 čiernych...

Luberdová sa totiž pred objektívmi a zrakmi hostí objavila v čipkovaných šatách na telo. Kým vpredu jej „počestnosť“ chránilo dvojité použitie materiálu, pri pohľade zozadu mohli hostia vidieť viac. Čierna čipka obkreslila modelkino pozadie a odhalila šnúrku tanga nohavičiek.

Modelka Miroslava Luberdová sa prezentuje v... Foto: Peter Frolo
Little Black Collection by Fero Mikloško - prehliadka kolekcie jar 2014 Modelka Miroslava Luberdová sa prezentuje v jednom z 22 modelov, ktoré v rámci kolekcie Little Black Collection Jar 2014 odprezentoval dizajnér Fero Mikloško.

Hlavnou hviezdou módnej šou sa však nestala dáma, ktorá stihla napísať už dve knihy o zdravom varení, ale aj jej ostrieľanejšia kolegyňa Viera Schottertová. S ňou návrhár spolupracuje dlhoročne a očividne patrí k jeho múzam.

Modelka Miroslava Luberdová (vľavo) a jej... Foto: Peter Frolo
Miroslava Luberdová a Mária Zelinová Modelka Miroslava Luberdová (vľavo) a jej kolegyňa Mária Zelinová, ktorá však dorazila ako hosť.

Na prehliadke nechýbali ani známe tváre. Kolekciu Jar, ktorá bude mať o mesiac pokračovanie v prezentácii línie Leto 2014, si pozreli moderátorky Emma Tekelyová, Soňa Müllerová či Dagmar Dianová. Prišla aj speváčka Beáta Dubasová, herec Viktor Horján alebo fotografka Petra Ficová, ktorá pre tvorcu šiat vytvorila aj modelový lookbook.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Fero Mikloško #Miroslava Luberdová #odhalenie Little Black Collection

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...