Dočkala sa! Kardashian na titulke Vogue, magazín zožal tvrdú kritiku

Milovníkov módy pohoršilo, že ich obľúbený časopis Vogue dal na titulnú stránku svojho nového čísla fotografiu americkej modelky a hviezdy reality show Kim Kardashianovej. Pre ňu sa podľa agentúry AFP naopak jedná o splnenie sna.

22.03.2014 07:48
debata (1)
Titulná stránka amerického magazínu Vogue,... Foto: SITA/AP
Kanye West a Kim Kardashian Titulná stránka amerického magazínu Vogue, ktorý na aprílové číslo nafotil snúbencov Kim Kardashianovú a Kanye Westa. Vyvolal kritiku u módnych nadšencov.

Tridsaťtriročná Kardashian je na titulnej strane aprílového čísla kultového módneho magazínu odfotená v krémových šatách so svojim partnerom, raperom Kanye Westom. Vnútri magazínu pár pózuje fotografke Annie Leibovitzovej na prázdnej diaľnici či v súkromnom lietadle. Na snímkach sa objavuje aj ich dcérka North West, ktorá sa narodila vlani v júni.

„Je to sen, ktorý sa stal skutočnosťou. Ďakujem časopisu Vogue. Vyráža mi to dych,“ radovala sa podľa AFP Kardashian na svojom twitterovom účte. Podobne je podľa svojho tweetu nadšený aj West. Naopak milovníci módy vo svete odsúdili rozhodnutie ich obľúbeného časopisu dať na titulnú stranu celebritu, ktorá spravidla plní titulné stránky bulvárnych periodík.

„To nemá s módou nič spoločné,“ tvrdia podľa AFP niektorí bloggeri. „To je koniec sveta,“ rozčúlil sa kanadský časopis Flare. Šéfredaktorka magazínu, slávna Anna Wintour, o ktorej sa dlho písalo, že odmieta Kardashianovú do Vogue, však napísala v úvodníku šéfredaktora, že je súčasťou radosti prípravy Vogue portrétovať ľudí, ktorí v danom momente definujú kultúru a spoločnosť.

„Ľudí, ktorých prítomnosť vo svete formuje podobu, v akej sa svet nachádza a pohľad na to, ako ho vidíme. Myslím, že všetci môžeme súhlasiť, že túto rolu momentálne hrajú Kim a Kanye,“ vyhlásila Wintour, ktorá tiež dodala, že obaja podľa nej vyzerajú na titulke roztomilo a veľmi dojemne. Doplnila tiež, že reči o tom, že raper West ju prosíkal mesiace, aby Kim umiestnila na titulnú stranu sú nepravdivé. „Celé to bol výlučne náš nápad,“ upozornila.

Kim Kardashian nedávno dostala cenu ako najhoršia herečka vo vedľajšej úlohe za drámu Tyler Perry's Temptation. Stalo sa tak v Los Angeles pri tradičnom udeľovaní anticien Zlatých malín za najhoršie filmové počiny roka.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #Kim Kardashian #Kanye West #Vogue #titulná strana #Anna Wintour

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...