Z Kim Kardashian vo Vogue si robí internet žarty. Toto sú paródie titulky!

Nevôľa mnohých priaznivcov magazínu Vogue, ktorý na titulnú stranu umiestnil slávnu hviezdu reality-šou Kim Karadshian so snúbencom Kanye Westom, začína nadobúdať humornú podobu.

24.03.2014 10:00
debata
Titulná strana Vogue, v ktorej si slávnych... Foto: Instagram/James Franco
Vogue - paródie na titulku s Kim Kardashian a Kanye Westom Titulná strana Vogue, v ktorej si slávnych milencov "zahral" Seth Rogen a James Franco.

Po tom, čo sa v piatok objavila oficiálna fotografia titulnej strany, o ktorú sa postarala fotografka Annie Leibovitz, sa najprv začali objavovať stovky pohŕdavých a pohoršených komentárov. Niektorí nadšenci na webe tvrdili, že toto je koniec Vogue. Napríklad aj herečka Sarah Michelle Gellar sa vyjadrila, že po tomto kroku šéfredaktorky Anny Wintourovej sa rozhodla zrušiť predplatné časopisu. Vyzvala dokonca svojich fanúšikov, aby tak spravili tiež.

Paródia na titulnú stranu Vogue s obéznou Kim a...
Hviezda reality-šou Toddlers and tiaras - Honey...
+3Titulná strana Vogue, v ktorej si slávnych...

Iné hviezdy sa však na to pozreli humornejšie. Herci James Franco a Seth Rogen, ktorí v minulosti už parodovali videoklip dvojice Bound 2, sa pomocou jednoduchej fotomontáže objavili na vlastnej titulke Vogue. Okrem nich však vytvorili humorné koláže aprílovej titulnej strane najmocnejšieho módneho časopisu planéty aj mnohí neznámi užívatelia na internete.

Paródia na titulnú stranu Vogue s obéznou Kim a... Foto: Facebook
Vogue - paródie na titulku s Kim Kardashian a Kanye Westom Paródia na titulnú stranu Vogue s obéznou Kim a Kanye Westom.

Na jednej z nich hlavu Kardashianovej nahradila samotná Wintour, na ďalšej sa zase objavuje fotokoláž dvojice s výraznou nadváhou. Niektorí kritici tvrdia, že po tom, čo Vogue umiestnil na titulku hrdinku televíznej reality-šou, môže tak pokračovať ďalej a najbližšie číslo rezervovať pre (v USA neslávne známu) obéznu matku Honey Boo Boo, matku zo šou Toddlers and Tiaras.

Titulná stránka amerického magazínu Vogue,... Foto: SITA/AP
Kanye West a Kim Kardashian Titulná stránka amerického magazínu Vogue, ktorý na aprílové číslo nafotil snúbencov Kim Kardashianovú a Kanye Westa. Vyvolal kritiku u módnych nadšencov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #Kanye West #Vogue #titulky #paródie

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...