Ukážkové poprsie austrálskej sexbomby: Takto s ním zvádza v reklame!

Svoje bujné krivky predvádzala ako osemnásťročná na móle Victoria's Secret, teraz Sarah Stephens zvádza v ďalšej reklame na dámsku bielizeň.

26.03.2014 00:00
debata (1)
Austrálska modelka Sarah Stephens predvádza... Foto: New Yorker
Sarah Stephens Austrálska modelka Sarah Stephens predvádza svoje bujné vnady v novej reklame na bielizeň značky New Yorker.

Rodáčka z Anglicka, ktorá však vyrastala v Sydney, sa preslávila ako víťazka súťaže Model Search 2006 magazínu Girlfriend. Hneď po svojom úspechu sa objavila v niekoľkých kampaniach a nasledovala aj práca pre spomenutú americkú značku.

Austrálska modelka Sarah Stephens predvádza...
Austrálska modelka Sarah Stephens predvádza...
+3Austrálska modelka Sarah Stephens predvádza...

Stephens pútala pozornosť pôvabom, ale najmä zmyselnými vnadami, ktoré v modelingu nie sú až také zvyčajné. Bujné poprsie predvádza aj v reklame na bielizeň z kolekcie New Yorker.

Sexi tmavovlásku nafotili v niekoľkých modeloch dámskeho intímneho oblečenia a dokonca aj bez neho. Sarah si svoju „česť“ chráni kyticou kvetov či zelene, jednotlivé zábery sú však napriek tomu nabité sexepílom. Veď posúďte sami v galérii.

Austrálska modelka Sarah Stephens, ktorá sa vo... Foto: New Yorker
Sarah Stephens Austrálska modelka Sarah Stephens, ktorá sa vo veku 18 rokov stala jednou z najmladších modeliek na prehliadke Victoria's Secret, predvádza svoje bujné vnady v novej reklame.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #Sarah Stephens #bujné vnady #New Yorker

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....