Poľská kráska odložila všetko! Celkom nahá sa predvádza na titulke

Patrí medzi najžiadanejšie modelky v brandži. Nielen pre dokonalé štíhle telo a pôvabnú tvár, ale aj odvahu. Najnovšie pózuje celkom nahá.

31.03.2014 00:00
debata (2)
Poľská topmodelka Anja Rubik na titulnej strane... Foto: Reprofoto: Lui
Anja Rubik Poľská topmodelka Anja Rubik na titulnej strane magazínu Lui.

Reč je o poľskej kráske Anji Rubikovej, rodáčke z Rzesówa. Blondínka oslávila minulý rok už tridsiate narodeniny, ale stále patrí medzi najobsadzovanejšie tváre pri fotení editoriálov do magazínov ako Vogue Paris či Vogue Italia. Jej najnovšia práca však tak trochu vybočuje z módnych koľají.

Rubik sa nechala zvečniť pre magazín Lui, ktorý už vyzliekol nejednu príťažlivú hviezdu. Poľka sa tiež nevzpierala a jej akt zdobí hneď titulnú stranu. Ďalšie, ešte odvážnejšie zábery sa nachádzajú vo vnútri magazínu. Rubik stvárnila pred objektívom novodobú Emmanuelle – hrdinku slávneho erotického filmu zo 70-tych rokov minulého storočia.

V súvislosti s Rubikovou v posledných dňoch však zaujalo aj čosi celkom iné. Hviezda kampaní Fendi či Lacoste účinkovala vo videoklipe poľskej raperky. Klip sa šíril po internete, nie však kvôli tomu, aký skvelý je, ale skôr ako komicky vyznieva.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #akt #Anja Rubik #Lui

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...