Nahá Kerr prekvapuje: Milujem ženské telo, v spálni chcem chlapa

Topmodelka Miranda Kerr sa už neraz odhalila pred objektívom, ale nové zábery pre magazín GQ sú také šteklivé, že nejednému pánovi stúpne tlak.

02.04.2014 00:00
Miranda Kerr Foto: ,
Austrálska modelka Miranda Kerr.
debata

Austrálska kráska si dobre silu svojho fyzična uvedomuje a pred objektívom Maria Testina ukázala dokonalú formu. Rozhovor, ktorý poskytla pánskemu lifestylovému časopisu, však tiež prináša niekoľko zaujímavých a priam pikantných momentov.

Kerr napríklad prezradila, že čím je staršia, tým istejšia žiada svojich partnerov o to, čo jej robí radosť. „Uvedomila som si jednu vec. Teraz, keď mám menej sexu, nemám také vyformované telo. Čím viac si užívam milovanie, tým krajšie vyzerajú moje ramená a mám úplne pevné a vyšportované bruško,“ vyznala sa v magazíne GQ topmodelka, ktorá sa minulý rok rozišla s partnerom Orlandom Bloomom.

Ako prezradila, randiť neprestala. „Toto je môj čas objavovania a užívania si. Neponáhľam sa rýchlo do niekoho zaľúbiť,“ vysvetlila bývalá tvár značky Victoria's Secret.

Kerr tiež priznala, že miluje ženské telo a dokáže oceniť krásnu ženu. „Zbožňujem kresliť ženy, špeciálne ich krásne tvarované chrbty. Ale v spálni rozhodne potrebujem chlapa – nejakú peknú silnú hruď, na ktorú si zložím hlavu,“ doplnila.

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Miranda Kerr #sexuálny život #bisexualita #chlap

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...