Ona snáď nie je z tejto planéty! Gisele v bikinách vyzerá ako bohyňa

Už niekoľko rokov je najlepšie platená modelka planéty. Hoci prezývku Telo nosila jej predchodkyňa, Gisele Bündchen by si ju zaslúžila hádam dvojnásobne.

03.04.2014 00:00
debata (2)
Brazílska topmodelka Gisele Bündchen v novej... Foto: H&M
Gisele Bündchen Brazílska topmodelka Gisele Bündchen v novej reklame H&M. V bikinách predvádza dokonalé telo.

Brazílska rodáčka, ktorá už porodila dve deti a oslávila 33. narodeniny, je v takej dokonalej forme, že je občas tomu ťažké uveriť. Nové zábery, ktoré sú súčasťou reklamnej kampane na bikiny z dielne švédskej značky H&M, sú však jasný dôkaz.

Modelka pózuje na skalnatom pobreží a necháva sa osviežovať kvapkami striekajúcej vody. Na sebe má dvojdielne biele bikiny, hlavu mierne naklonenú do strany a predvádza svoje dokonalé telo.

To je pritom len jedna z mnohých fotografií, ktoré budú súčasťou propagácie kolekcie bikín a plážovej garderóby. Pri fotení však Gisele neskončila. Najlepšie platená modelka planéty už druhýkrát spojila so známou značkou aj svoj hlas. A nahrala skladbu, ktorá bude sprevádzať televízne spoty. Reč je o pesničke Heart of glass od kapely Blondie. Na novej verzii spolupracoval v štúdiu francúzsky dídžej a producent Bob Sinclair.

Gisele Bündchen na pláži v Malibu počas fotenia... Foto: Profimedia.sk
Gisele Bündchen Gisele Bündchen na pláži v Malibu počas fotenia kampane pár mesiacov dozadu.

O tom, že špičkové topmodelky čoraz častejšie spájajú svoje tváre a mená aj so značkami dostupnej módy, svedčí viacero tohtoročných spoluprác. Okrem Bündchenovej sa tvárou značky stala aj austrálska kráska Miranda Kerr. Tá v minulosti spolupracovala aj so španielskou firmou Mango. Topmodelky Adriana Lima a Irina Shayk boli tvárami značky Desigual a britská kráska Rosie Huntington-Whiteley propaguje stále línie Marks & Spencer.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #bikini #Gisele Bündchen #sexi krivky #dokonalé telo

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...