Štyridsiatnička Campbell: Prečo by sa nevyzliekla, keď na to má?

Naomi Campbell sa hanbiť nemusí, na titulke magazínu sa predvádza v sexi plavkách.

08.04.2014 10:00
debata

V 43 rokoch dokáže Naomi Campbell zaujať nielen na titulke magazínu. Svojím výzorom evidentne očarila aj vychyteného herca Michaela Fassbendera, s ktorým si mala podľa denníka The Sun vyraziť na rande. V istej londýnskej reštaurácii si podľa spomínaného denníka párik užíval vzájomnú blízkosť. Na druhej strane denník upozorňuje, že z jedného rande ešte nemusí byť vzťah. Po boku supermodelky sa totiž so železnou pravidelnosťou objavujú známy a bohatí muži. A 36-ročný herec nie je výnimkou, v pracovnej oblasti sa mu naozaj darí.

Pre magazín Shape prezradila, ako sa udržiava štíhla. „Nikdy by som nedokázala hladovať. Nikdy som to nerobila a nikdy nebudem,“ povedala a dodala: „Každý deň cvičím, jógu alebo pilates. A k tomu si pripravujem čerstvé šťavy, popíjam bylinkové čaje. Jem šaláty s rybou alebo stejkom.“

Naomi Campbell na titulke magazínu Shape. Foto: Shape
Naomi Campbell Naomi Campbell na titulke magazínu Shape.

Z aprílovej titulky magazínu Shape sa Campbell zvodne usmieva na potencionálnych čitateľov, jej telo zahaľujú čierne bikiny. Napriek tomu, že Naomi sa takmer 30 rokov pohybuje v módnom biznise, stále je žiadanou tvárou. No na svojom konte má aj ďalšie aktivity, okrem iného produkuje a je hlavnou hviezdou súťaže The Face, zameranej na vyhľadávanie mladých talentov vo svete modelingu. A takisto sa pripravuje na svoju veľkú premiéru v úlohe módnej návrhárky.

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Campbell #modelka #titulka

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...