Prvý titul Miss Slovensko 2014? Má ho kráska s vietnamskou krvou

O víťazke Miss Slovensko 2014 sa rozhodne síce až v sobotu, ale už dnes je známe meno držiteľky prvého z cenných titulov. Miss Press sa stala kráska s exotickým pôvodom.

07.04.2014 14:06
debata (8)
Miss Press 2014 Michaela Nguyenová. Foto: SITA, Jozef Jakubčo
Miss Press 2014 Michaela Nguyenová. Miss Press 2014 Michaela Nguyenová.

Devätnásťročnú Michaelu Nguyenovú si za svoju kráľovnú zvolili zástupcovia slovenských médií na pondelňajšej poslednej tlačovej konferencii, ktorá sa konala pred finálovým večerom. Krásku z Janovej Lehoty, ktorá študuje pedagogiku v Turčianskych Tepliciach, prekvapili.

„Nečakala som to, ale je to o to príjemnejší pocit,“ vyhlásila Nguyenová. Počas uplynulých mesiacov absolvovala prípravu spoločne s jedenástimi kolegyňami. „Najviac mi dal zabrať možno práve mediálny tréning,“ priznala sa finalistka, ktorá však už pred objektívom Pravda.sk pôsobila celkom pohotovo a suverénne. „Keď som bola malá, túžila som pracovať v rádiu, tak možno sa to niekedy stane,“ zavtipkovala si.

Nad možnosťou zisku titulu najkrajšej Slovenky sa vraj brunetka, ktorej otec pochádza z Vietnamu, ešte nezamýšľala. „Viem si predstaviť, že by som sa veľmi tešila, ak by som vyhrala, ale dopriala by som víťazstvo všetkým dievčatám. Každá z nás tu maká dostatok na to, aby zažila nejaký úspech,“ uviedla Nguyenová.

zväčšiť Finalistky Miss Slovensko 2014 s riaditeľkou... Foto: SITA, Jozef Jakubčo
Finalistky Miss Slovensko 2014 s riaditeľkou súťaže Magdalénou Šebestovou (v strede), ktorá drží korunku pre víťazku od Lindy Hudecovej. Finalistky Miss Slovensko 2014 s riaditeľkou súťaže Magdalénou Šebestovou (v strede), ktorá drží korunku pre víťazku od Lindy Hudecovej.

Na sobotňajšie finále sa teší. „Chcem si to poriadne užiť a zužitkovať všetky skúsenosti, ktoré som získala,“ vysvetlila Michaela, ktorá má pripravený aj talizman pre šťastie. Od spolužiačok dostala dve čerešničky pre šťastie. Podporu však bude hľadať aj v priateľovi a rodine.

Počas sobotňajšieho finále súťaže krásy, ktoré bude pripravené ako veľká módna prehliadka, diváci uvidia na moderátorskom poste speváka a herca Davida Krausa. Víťazka prvýkrát nedostane tradičnú korunku, ale originálnu korunku navrhnutú šperkárkou Lindou Hudecovou. Jej značka Linda's Dream sa s úspechom predáva už aj vo Francúzsku, Taliansku či Nemecku.

Finalistka s číslom 12 Michaela Nguyenová sa... Foto: SITA, Jozef Jakubčo
Miss Press 2014 Michaela Nguyenová. Finalistka s číslom 12 Michaela Nguyenová sa stala držiteľkou titulu Miss Press.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #finále #úspech #Miss Slovensko 2014 #Michaela Nguyenová #Miss Press 2014

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...