Miss Výstrih 2014 je jasná! Šebestová vystavila prsia ako na podnose

Finálový večer Miss Slovensko 2014 ešte nepoznal svoju víťazku, ale súťaž o najhlbší dekolt už mala jasnú kráľovnú.

12.04.2014 21:25
debata (5)
Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Magdaléna... Foto: TV JOJ
Miss Slovensko Magdaléna Šebestová Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová sa predviedla so skutočne odvážnym dekoltom.

Titul si bez debaty vyslúžila riaditeľka Miss Slovensko Magdaléna Šebestová, ktorá sa pred kamerami objavila v odvážnej bielej minikreácii. Poprsie v hlbokom výstrihu bolo skutočne ako na podnose. Šebestovej pôvaby mohli diváci obdivovať počas úvodného príhovoru a neskôr aj pri vyhlásení víťazky.

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Magdaléna... Foto: TV JOJ
Miss Slovensko Magdaléna Šebestová Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová sa predviedla so skutočne odvážnym dekoltom. Moderátor Michal Sabo zaskakoval za Davida Krausa, ktorého vraj zlomili zdravotné problémy. Na súťažnom večere však napokon vystúpil.

Prekvapením pre mnohých divákov bolo aj meno moderátora večera. Pôvodne avizovaného Davida Krausa vymenil Michal Sabo, ktorý dostal túto pozíciu na poslednú chvíľu. Dôvodom mali byť Krausove zdravotné komplikácie. Napriek tomu sa však český spevák a herec, ktorý mal mať na Miss moderátorskú premiéru, pred kamerami objavil. Zaspieval počas jednej z módnych prezentácií večera.

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Magdaléna... Foto: TV JOJ
IMG Miss Slovensko Magdaléna Šebestová Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová sa predviedla so skutočne odvážnym dekoltom.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Miss Slovensko #dekolt #Magdaléna Šebestová

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...