Bradavky v kurze?! Verešová aj Faltýnová vytasili vnady pod čipkou

Modelka Andrea Verešová je s vekom čoraz odvážnejšia a prácu modelky na móle si očividne užíva. Po minulom týždni, keď sa objavila na akcii BMD 2014 v Bratislave, predvádzala tento týždeň aj v Prahe. Poriadne odvážny model.

30.04.2014 00:00
debata
Modelka Andrea Verešová na prehliadke Natali... Foto: Profimedia.sk
Andrea Verešová Modelka Andrea Verešová na prehliadke Natali Ruden. Hoci bola naostro, vymyslela to prefíkane - bradavky prekryli telové pásky.

Čipkované kreácie od dizajnérky Natali Ruden síce možno doplniť dámskou bielizňou, ale matka dvoch detí tak neurobila. Na improvizovanom móle v priestoroch pražskej Občanskej plovárny sa vystriedala v niekoľkých modeloch. Práve čipkovaná kombinácia topu a šortiek však patrila k najsledovanejším. Slovenská rodáčka si pod top nevzala spodnú bielizeň a bradavky mala ukryté len pod telovou páskou.

Ešte odvážnejšia však bola ďalšia známa celebritná modelka – Petra Faltýnová. Partnerka moderátora Leoša Mareša sa ukázala hosťom akcie v bielej bundičke z čipkovaného materiálu a jej poprsie razom odhalilo aj menej pozorné divácke oko. Bradavky navyše neposedne vykúkali spod modelu.

zväčšiť Modelka Petra Faltýnová nepatrila nikdy medzi... Foto: Profimedia.sk
Petra Faltýnová Modelka Petra Faltýnová nepatrila nikdy medzi ostýchavé dámy. Na prehliadke Natali Ruden odhalila bradavky pod čipkou.

Dizajnérka Natali Ruden však musela byť spokojná. Obe dámy sa totiž postarali o to, aby sa o podujatí písalo a hovorilo. Ostáva len dúfať, že bežné zákazníčky budú pri obliekaní kreácií voliť menej exhibicionistický prístup.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Andrea Verešová #čipka #Petra Faltýnová #bradavky #Natali Ruden

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...