Brazílska gazela na pláži hore bez - to je koncentrovaný sexepíl!

Aj ona pochádza z Brazílie - rodiska tých najsexi modeliek sveta. V Miami potvrdila Izabel Goulart, že svoju krajinu dokáže reprezentovať naozaj "dôstojne".

02.05.2014 00:00
debata
Brazílska topmodelka Izabel Goulart na pláži v... Foto: Profimedia.sk
Izabel Goulart Brazílska topmodelka Izabel Goulart na pláži v Miami predvádzala svoje dokonalé krivky.

Hnedovlasá kráska, ktorá spoločne s modelkami Adrianou Limou a Alessandrou Ambrosio patrí medzi najznámejších brazílskych „anjelikov“ značky Victoria's Secret, sa uprostred týždňa ocitla na miamskej pláži obklopená svalnatými krásavcami. V centre pozornosti však bola, samozrejme, ona.

Goulart spoločne s veľkým štábom absolvovala fotenie plavkových kreácií, pričom svoje dokonalé krivky odhalila v hneď niekoľkých rozličných kúskoch. Azda najsexi záber však vznikol, keď sa Goulart objavila na pláži bez horného dielu. Hoci jej poprsie ako-tak zakrývali pramene starostlivo a rafinovane umiestnených vlasov, sexepílom táto brazílska gazela aj tak vyrážala dych.

Modelka Izabel Goulart na výročnej šou... Foto: Reuters, LUCAS JACKSON
Modelka Izabel Goulart na výročnej šou Victoria's Secret Fashion Show 2013. Modelka Izabel Goulart na výročnej šou Victoria's Secret Fashion Show 2013.

Dvadsaťdeväťročnú modelku v minulosti zaradil magazín People medzi sto najsexi ľudí planéty a patrí aj do prvej dvadsiatky najsexi modeliek v brandži. Nuž, snímky vás hádam presvedčia, že rebríčky neklamú.

debata chyba
Viac na túto tému: #bikini #fotenie #Miami #Izabel Goulart

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...