Ronaldo a Irina na titulke! Milenci fotili pre Vogue, nahote sa nevyhli

Možno sa zatúžili zahrať na druhú Kim a Kanyea. Slávna milenecká dvojica Irina Shayk a Cristiano Ronaldo pózujú na titulke Vogue Espaňa. A jeden z nich je celkom nahý. Hádajte, kto?

20.05.2014 00:00
debata
Ruská topmodelka Irina Shayk a jej partner -... Foto: Reprofoto: Vogue Espaňa/Facebook
Irina Shayk a jej partner - futbalista Cristiano Ronaldo Ruská topmodelka Irina Shayk a jej partner - futbalista Cristiano Ronaldo na titulnej strane španielskej verzie Vogue.

Nuž, páni si musia nechať „zájsť chuť“ – tentoraz sa totiž vyzliekal práve portugalský futbalista. Dvadsaťdeväťročný športovec stojí v Adamovom rúchu za príťažlivou Ruskou oblečenou v bielych šatách s rozparkom.

Dvojicu na titulnú stranu španielskej mutácie magazínu Vogue zvečnil fotograf Mario Testino. V časopise sa, samozrejme, budú nachádzať aj ďalšie zábery – či budú podobne šteklivé, zatiaľ nie je jasné. Júnové vydanie magazínu by sa malo objaviť v stánkoch už v najbližších dňoch.

Podľa zástupcov časopisu si na titulnú stranu vybrali práve túto dvojicu, pretože slávny portugalský rodák sa môže pýšiť výnimočnou športovou kariérou a jeho partnerke sa zase mimoriadne darí na módnom poli. Pár spolu randí od roku 2010. Je známe, že Ronaldo vychováva aj syna – neporodila ho však ruská kráska, ale náhradná matka, ktorej totožnosť je neznáma.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #irina Shayk #titulka #nahý #Vogue Espaňa

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...