Slovák Hrivňák je nová tvár Versace, v kampani ukázal dokonalé telo

Jeden triumf za druhým. Zatiaľ žiaden slovenský model nedosiahol taký úspech ako Košičan Filip Hrivňák.

23.05.2014 00:00
debata
Slovenský model Filip Hrivňák v kampani značky... Foto: Mert & Marcus for Versace
Slovenský model Filip Hrivnák v kampani značky Versace. Slovenský model Filip Hrivňák v kampani značky Versace.

Hoci ešte ani nezačalo leto, niektoré odevné značky už zverejnili podoby svojich reklamných kampaní na sezónu jeseň-zima 2014/2015. A pre jednu z najväčších fotil aj dvadsaťročný Košičan. Reč je o talianskom módnom gigante Versace, ktorý si Hrivnáka vybral ako jednu z dvoch mužských tvárí na kampaň k pánskej línii odevov. Spoločnosť mu robí Daniel van der Deen. Dvojicu manekýnov v kampani fotografovalo duo Mert & Marcus.

Slávna dvojica módnych fotografov je Hrivňákom zjavne očarená – boli to totiž práve oni, s ktorými pracoval ako vôbec prvý Slovák aj na nedávno zverejnenej titulnej strane magazínu Vogue Hommes International. "Najskôr mal ísť fotografovať len editoriál s duom Mert & Marcus. Ale oni si ho natoľko zamilovali, že si zajednali exkluzivitu do konca sezóny,“ prezradila už dávnejšie pre Pravda.sk Dominika Svetíková, bookerka mužskej divízie agentúry Exit Model Managment, ktorá Hrivnáka vo svete zastupuje.

Slovenský model Filip Hrivnák (vpravo) v... Foto: Mert & Marcus for Versace
Slovenský model Filip Hrivnák v kampani značky Versace. Slovenský model Filip Hrivnák (vpravo) v kampani značky Versace. Spoločnosť mu robí Daan van der Deen.

Podobne ako v spomenutom magazíne, aj v kampani pre Versace ponechali stylisti Hrivňákovi plavé kadere. Momentálne je však už opäť z neho tmavovlasý mladík, ktorý voľný čas trávi predovšetkým v rodných Košiciach. Už čoskoro ho však čakajú pracovné povinnosti počas týždňov pánskej módy. Kolekcie na jar a leto 2015 by mal v Miláne prezentovať pre značku Versace, v Paríži by zase nemal chýbať na prezentácii novej kolekcie Givenchy. Aj zástupcov tejto značky totiž mladý Slovák očaril a v minulosti pre ňu nafotil lookbook kolekcie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #Versace #Filip Hrivnák #svetová kampaň

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...