Futbalová posila! Brazílske zadočky ozdobia šampionát, aj s loptou im to ide!

Blížiacim sa futbalovým šampionátom v Rio de Janeiro nežijú len jednotlivé národné tímy. Brazíliu preslávili súťaže o najsexi zadočky - a futbalové MS sa dočkali špeciálnej verzie.

05.06.2014 00:00
debata (1)
zväčšiť Časť súťažnej jedenástky Miss Butt World Cup -... Foto: Profimedia.sk
Miss Butt World Cup Časť súťažnej jedenástky Miss Butt World Cup - zľava: Val, 23, Priscila, 20, Mily, 19, Luciana, 21.

V rámci zostavy Miss Butt World Cup 2014 organizátori spojili ďalšiu „jedenástku“ – tentoraz však nebola futbalová, ale tvorili ju bývalé víťazky a účastníčky súťaží o najkrajší zadoček Miss Bumbum. Víťazkou sa stala 26-ročná Rosangela Fraga, ktorá zaujala už minulý rok v septembri počas klasickej verzie súťaže o najkrajšie pozadie a dostala špeciálnu pozvánku, aby sa zúčastnila aj na futbalovej verzii.

zväčšiť Časť finalistiek súťažnej jedenástky Miss Butt... Foto: Profimedia.sk
Miss Butt World Cup Časť finalistiek súťažnej jedenástky Miss Butt World Cup - zľava: Thay, 19, víťazka Rosangela, 26, Carla, 27, Lizy, 23.

Hoci aj v tomto prípade sa rozhodovalo o víťazke, ktorá sa stala akýmsi oficiálnym sexi maskotom futbalového sviatku, dievčatá sa prezentujú stále spoločne a pridávajú brazílskej udalosti pikantnú príchuť.

Bol to napríklad futbalový zápas, ktorý odohrali spoločne oblečené len v sporých topoch a tanga nohavičkách. A tiež sa ocitli v úlohe porotcov, keď mali pred šampionátom vybrať najväčšieho metrosexuála šampinonátu, ale tiež futbalistu s najkrajším a najškaredším zadkom.

zväčšiť Časť jedenástky finalistiek súťaže o najsexi... Foto: Profimedia.sk
Miss Butt World Cup Časť jedenástky finalistiek súťaže o najsexi zadoček MS vo futbale - zľava Thais, 22, Camila, 18, Bruna, 21.

Celkom prekvapivo nie práve najlepší titul získal 175 centimetrov vysoký brazílsky útočník Neymar. Naopak, z titulu najkrajšieho futbalového zadku sa môže tešiť ďalší brazílsky futbalista – Givanildo Vieira de Souza, známejší pod prezývkou Hulk. Dievčatá ešte majú vybrať metrosexuála. Pri tejto „nálepke“ sa predpokladá, že pripadne portugalskému hráčovi Cristianovi Ronaldovi.

Necháme už na vás, ktorými pozadiami sa budete kochať vy. Na tie futbalové si však treba počkať do 12. júna, keď šampionát odštartuje.

zväčšiť Futbalová? Nie, zadočková jedenástka zo súťaže... Foto: Profimedia.sk
Futbalová? Nie, zadočková jedenástka zo súťaže Miss Butt World Cup 2014. Futbalová? Nie, zadočková jedenástka zo súťaže Miss Butt World Cup 2014.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sexi #zadoček #Miss Butt World Cup 2014 #Rosangela Fraga

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...