Najkrajšie na svete?! Telá bohýň, tváre bábik - Brazílčanky vás ohúria

Rozpálená Brazília bude nasledujúce dni žiť futbalovým šialenstvom. Medzi fanúšičkami nechýbajú ani tie najkrajšie ženy sveta - mnohé totiž pochádzajú priamo z tejto krajiny.

13.06.2014 12:20
Magda Gomes Foto:
Brazílska modelka Magda Gomes si užíva slnko v Miami - na archívnej snímke.
debata (1)

Práve v najväčšej krajine juhoamerického kontinentu prišli na svet krásky ako Alessandra Ambrosio, Adriana Lima či Gisele Bundchen. Pri tomto svetoznámom triu sa však výpočet rozhodne nekončí. V Brazílii sa napríklad narodila aj hviezda niekoľkých kalendárov Pirelli – sexi kráska Isabela Fontana.

Brazílska modelka Raica Oliveira počas fotenia...
Brazílska modelka Magda Gomes si užíva slnko v...
+15Brazílska topmodelka Izabel Goulart na pláži v...

Brunetka Magda Gomes je zase roky hviezdou pánskych magazínov a neostýcha sa predvádzať hore bez na pláži, ale aj pred objektívom. Ďalšou očarujúcou a zvodnou krásavicou je Ana Beatriz Barros a spolu s ňou aj Izabel Goulart. Dvojica podobne ako už v úvode spomenuté trio pracuje pravidelne v kampaniach na dámsku bielizeň či plavky. Dokonalé tela a tváričky bez jedinej chyby ich k tomu priam predurčujú. A neslobodno zabúdať ani na takú Raicu Oliveiru. Bývalú priateľku futbalistu Ronalda obdivujú muži po celom svete.

Krajina sa určite aj vďaka týmto dámam pravidelne umiestňuje na popredných miestach v rebríčkoch o najsexi ženy či ľudí s najpôvabnejším vzhľadom. Vy si pozrite tie najsexi „rodáčky“ v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Brazília #hore bez #modelky #Adriana Lima #MS vo futbale 2014 #Magda Gomes

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...