Najkrajší Slovák? Adam Bardy má titul, očaril Vittekovú aj Ďurianovú

Slováci majú dve kráľovné krásy a od uplynulého piatka už aj "kráľa" medzi mladými urastenými mužmi. V súťaži Mister Manhunt 2014 zvíťazil dvadsaťročný Adam Bardy.

16.06.2014 00:00
debata (2)
Víťazom titulu Mister MANHUNT 2014 sa stal Adam... Foto: archív súťaže Mister MANHUNT
10 Adam Bardy Víťazom titulu Mister MANHUNT 2014 sa stal Adam Bardy z Bratislavy.

Dvadsaťročný študent Akadémie ozbrojených síl v Liptovskom Mikuláši sa počas piatkového finálového večera pod cirkusovým šapitó na petržalskej strane Dunaja mohol tešiť hneď z dvoch titulov. „Keď som dostal ocenenie magazínu OK, už som ani nedúfal, že by som mohol získať aj titul Muža roka. Preto to bolo veľké prekvapenie,“ komentoval pár minút po verdikte poroty. V nej sedela napríklad moderátorka Marianna Ďurianová, podnikateľka Patrícia Vitteková, majiteľka licencie na súťaž Eva Jablonská či víťaz medzinárodnej súťaže Manhunt International Peter Menky.

Bardyho aj vďaka ich rozhodnutiu čaká medzinárodné finále. Teší sa, ale zatiaľ nad žiadnou špeciálnou prípravou neuvažoval. „Nemal som ani žiaden špeciálny tréning, ktorým by som sa pripravil na túto súťaž. Skôr to spadalo do toho, že ide leto, ja cvičím, robím fitness, venujem sa rôznym športom a som tiež študentom Akadémie, ktorá súvisí s fyzickým výkonom a športom ako takým. Možno som trošku zhodil, ale súviselo to najmä s tým, že ide leto a chcel som sa dostať do formy,“ vysvetlil pre Pravda.sk. Vzápätí však dodal, že ak si bude medzinárodné finále vyžadovať nejakú špeciálnu úpravu mier či hmotnosti, posnaží sa priblížiť čo najviac k žiadanému ideálu.

Adam Bárdy na zábere v súťaži Mister Manhunt...
Promenáda v plavkách v podaní desiatky...
+15Moderátorka večera Vera Wisterová (vpravo) s...

O tom, že nielen Bardy, ale aj ostatní jeho kolegovia v súťažnej desiatke, patria medzi príťažlivých mužov, nebolo pochýb už v úvode večera. O tom, že si to títo mladíci aj uvedomujú a neostýchajú sa pochváliť, presvedčila promenáda v plavkách. „Najviac sme sa tešili práve na plavky,“ komentoval Bardy s úsmevom. „Väčšina chalanov, čo tu je, sa o svoje telo stará a radi sa ním aj pochvália. Celá atmosféra, ľudia, hudba, ktorá nám hrala a možnosť sa ukázať – vzadu sme si to užívali predtým, ako sme vystúpili na pódium. Všetci sme tam klikovali a robili nejaké veci, aby ten efekt bol čo najlepší. Ale určite žiadna tréma,“ doplnil.

zväčšiť Promenáda v plavkách bola potešením najmä pre... Foto: Michael Durczok
Mister MANHUNT 2014 Promenáda v plavkách bola potešením najmä pre dámske oči. Súťažiaci vraj pred ňou v zákulisí klikovali a robili brušáky.

Bardy súťaž Mister Manhunt nepovažuje za bežnú súťaž krásy. „Je to súťaž pre mladých chalanov, ktorí sa venujú športu, fitness, ktorí sa starajú o svoje telo. V tom som sa našiel – súťaž ma oslovila a preto som to skúsil. Ale od začiatku som vedel, že táto súťaž nie je len o tom, ako človek vyzerá, ale ako pôsobí, ako sa vyjadruje,“ uviedol 188 centimetrov vysoký mladík, ktorý ovláda angličtinu a francúzštinu.

zväčšiť Porota súťaže Mister MANHUNT 2014 - zľava:... Foto: Michael Durczok
Peter Menky, Gabriela Drobová, Soňa Skoncová, Marianna Ďurianová, Miroslava Luberdová, Patrícia Vitteková a Marek Kravjar. Porota súťaže Mister MANHUNT 2014 - zľava: Peter Menky, Gabriela Drobová, Soňa Skoncová, Marianna Ďurianová, Miroslava Luberdová, Patrícia Vitteková a Marek Kravjar.

Prvý jazyk si mohol v zákulisí otestovať pri krátkej konverzácii so špeciálnym hosťom večera – modelkou Joannou Krupou, známou tiež ako hviezdou reality šou Skutočné paničky z Miami. Krupa už vyše desaťročie žije v USA, ale na piatkovom finále sa predviedla ako modelka a špeciálny hosť v rámci módnej prehliadky Jet Set Swiss Fashion Show. O hudobný program sa postarala speváčka Dara Rolins a jej partner Rytmus. Večerom sprevádzala Vera Wisterová.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #súťaž #Dara Rolins #Marianna Ďurianová #Adam Bardy #Mister Manhunt 2014

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...