Unikli fotky nahej Cindy Crawford bez retuše: 48 rokov a ona vyzerá skvelo!

Bola jednou z najlepšie platených modeliek sveta a patrila do úzkej skupiny s prívlastkom "super". Ani dnes sa však Cindy Crawford nemá za čo hanbiť.

18.06.2014 12:30
debata
Ktorá žena by vo veku 48 rokov netúžila vyzerať... Foto: Reprofoto: W Magazine
Cindy Crawford Ktorá žena by vo veku 48 rokov netúžila vyzerať bez retuše takto? Cindy Crawford na zábere, ktorý vznikol pre magazín W pred pár mesiacmi.

Pred pár mesiacmi sa bývalá hviezda magazínov nechala nafotiť duom fotografov Mert & Marcus do špeciálneho vydania magazínu W. Na jeho stránkach pózovali mnohé hviezdy celkom nahé či v spodnej bielizni len zabalené v bielych perinách.

Hoci vo februári oslávila americká modelka už 48. narodeniny, ani ona sa nezľakla tejto výzvy a ľahla si pred objektív slávnych fotografov. Celkom nahá.

Výsledok mohli čitatelia vidieť v podobe sexi, no zároveň decentnej čiernobielej fotografie v magazíne. Len pár dní dozadu sa však objavili aj fotografie z príprav, ktoré ukazujú omnoho viac.

zväčšiť Fotografia Cindy Crawfordovej z magazínu W -... Foto: Reprofoto: W Magazine
Cindy Crawford Fotografia Cindy Crawfordovej z magazínu W - vpravo po zásahu retuše, vľavo bez nej.

Crawfordovej na nich vidieť poprsie v plnej kráse a obrázky sú ešte pred zásahom retuše. Možno práve preto však treba oceniť, ako úžasne táto dáma vyzerá. Hoci na jej tvári vidieť už drobné vrásky, aj na neretušovaných fotkách vyzerá sexi a mimoriadne príťažlivo. Možno je to práve vek a tvár bez očividného zásahu plastického chriruga, čo jej ešte pridáva na prirodzenom pôvabe. Ruku na srdce, ktorá dáma by netúžila dva roky pred dovŕšením päťdesiatky byť v takejto forme?

Topmodelka Stephanie Seymour na dovolenke v...
Herečka Courteney Cox počas krátkej dovolenky...
+17Herečka Jennifer Aniston na plátne hádam ešte...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fotografie #nahota #Cindy Crawford #retuš

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...