Bohyňa v bielom! Jennifer Lopez očarila v Paríži, pozrite, aká bola sexi

Prehliadkou módneho salónu Atelier Versace odštartoval ďalší minimaratón módnych prehliadok kolekcií superluxusnej módy označovej tiež haute couture. Prišla si ju pozrieť aj Jennifer Lopez.

07.07.2014 12:07
debata (7)
Speváčka Jennifer Lopez (vpravo) a Donatella... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Jennifer Lopez a Donatella Versace Speváčka Jennifer Lopez (vpravo) a Donatella Versace pózujú fotografom v Paríži.

Hostiteľom americkej latino-divy bola práve talianska značka Versace, ktorá dvakrát ročne prezentuje kolekciu určenú viac na prezentáciu na červenom koberci či pre superbohaté zákazníčky. Dizajnérka Donatella Versace nechala pre 44-ročnú speváčku pripraviť dokonca model, ktorý vychádzal z aktuálne prezentovaných kúskov a tak sa Lopez vlastne stala prvou dámou, ktorá sa v kolekcie Atelier Versace na jeseň 2014 objavila.

Speváčka Jennifer Lopez (vpravo) a Donatella...
Prehliadka Atelier Versace odštartovala...
+14Hlavnou hviezdou parížskej prehliadky salónu...

Oslnivá biela farba, z ktorej bol model vyhotovený, krásne dopĺňala opálenú pokožku Lopezovej. Trblietavá nohavica a pod dlhou sukňou skrytá odhalená noha pôsobili veľmi efektne a samotná Donatella si asi lepšiu reklamu nemohla želať. Americká hviezda totiž dokonale napĺňa estetické smerovanie talianskeho salónu.

Atelier Versace - jeseň 2014 - Paríž Foto: SITA/AP, Jacques Brinon
Atelier Versace - jeseň 2014 - Paríž Atelier Versace - jeseň 2014 - Paríž

V rámci novej kolekcie sa Donatella pohrala s prvkom „schizofrénnosti“ odevu, keď sa navzájom kombinovali na polovici tela kabátiky s jedným rukávom, či napríklad nohavice modeliek boli len na jednu nohu, druhú – odhalenú skrývali pod zásterovou sukňou s výraznými kovovými remienkami okolo drieku.

V kolekcii tiež boli cítiť vplyv 50-tych rokov napríklad v zaoblených pleciach na sakách či zdôraznenom drieku. Nechýbali však ani róby také typické pre Versace – pompézne, tak trošku gýčové, no tiež odhaľujúce a priam stvorené pre divy ako Jennifer Lopez, ktoré ich budú môcť prevetrať na niektorom z červených kobercov.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Paríž #Atelier Versace #jeseň-zima 2014

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...