Zatienila aj modelky! Nádherná Charlize Theron očarila v Paríži

Hviezdou mala byť nová kolekcia z dielne couture, ale bola to americká herečka Charlize Theron, ktorá na hodnú chvíľu upútala pozornosť médií v pondelok popoludní v Paríži.

08.07.2014 00:00
debata
Herečka Charlize Theron pózuje pred prehliadkou... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Dior Couture - jeseň-zima 2014 - Paríž - Charlize Theron Herečka Charlize Theron pózuje pred prehliadkou módneho domu Dior v Paríži.

Tridsaťosemročná držiteľka Oscara dorazila ako dlhoročná tvár parfumu francúzskej módnej značky a usadila sa do prvého radu. Sama nebola, spoločnosť jej robil partner – herec a režisér Sean Penn.

Dvojica, ktorá svoj vzťah potvrdila začiatkom roka, vyzerala ako vrúcne zamilovaný párik. Gestá, nežné šepkanie či majetnícke objatia a dotyky – to všetko naznačovalo, že sa títo dvaja herci, kedysi dlhoroční priatelia, naozaj našli.

Herecký pár Sean Penn a Charlize Theron si...
Britská herečka Emma Watson na prehliadke Dior...
+19Dior Couture - jeseň-zima 2014 - Paríž

Theron pritom nezostala nič dlžná ani svojmu titulu jednej z najkrajších žien sveta. V trblietavých zlatých minišatách predviedla dokonalé nohy bývalej modelky a uprostred záhrady v centre Paríža, kde sa šou konala, bola neprehliadnuteľná a oslnivá.

Herecký pár Sean Penn a Charlize Theron si... Foto: Reuters, PHILIPPE WOJAZER
Sean Penn a Charlize Theron Herecký pár Sean Penn a Charlize Theron si prejavovali neustále nežnosti.

Na módnu prezentáciu kolekcie belgického tvorcu Rafa Simonsa, ktorý je hlavným dizajnérom Dior, dorazili aj hviezdy ako Jennifer Lawrence či Emma Watson. Simonsovu kolekciu opísali módni odborníci ako prierez históriou módneho domu Dior, ale zároveň tiež akúsi ilustráciu minulosti napojenej na budúcnosť a ich vzájomné ovplyvňovanie sa. Brokát, hodváb, dišes, bohaté výšivky, ale aj neočakávané, moderné detaily v podobe zipsov či praciek. To všetko sa dalo nájsť na prehliadke.

Okrem reinterpretácií klasických modelov a siluet z archívu značky prekvapil Simons napríklad akousi variáciou na astronautické kombinézy ručne zdobenou výšivkou. Modelky však predvádzali aj róby s bohatým zdobením na spôsob Márie Antoinetty. Sám tvorca uviedol, že sa snažil preniesť „príchuť niečoho súčasnej reality do niečoho veľmi historického“.

Dior Couture - jeseň-zima 2014 - Paríž Foto: SITA/AP, Jacques Brinon
Dior Couture - jeseň-zima 2014 - Paríž Dior Couture - jeseň-zima 2014 - Paríž

Samotný dizajn priestoru pripomínal na jednej strane vesmírnu základňu svojimi svetelnými efektami a girlandy orchideí zdobiace steny akoby zase evokovali opulentnosť baroka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Paríž #Charlize Theron #Sean Penn #Dior Couture

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...