Kendall Jenner z klanu Kardashianovcov hviezdou Chanel! Pozrite sa

Na adresu rodiny Kardashianovcov sa možno pričasto ozývajú kritické komentáre, ale Kendall Jenner - jedna zo sestier, ktoré účinkujú v slávnej reality-šou, si vydobyla pozornosť sveta vysokej módy.

09.07.2014 16:20
debata
Modelka Kendall Jenner v kreácii Chanel Couture... Foto: SITA/AP, Jacques Brinon
Chanel Couture - jeseň-zima 2014 - Paríž Modelka Kendall Jenner v kreácii Chanel Couture opäť predvádzala v Paríži.

Iba osemnásťročná brunetka, ktorá je dcérou Kris Jennerovej a Bruca Jennera a nevlastnou sestrou slávnej Kim Kardashian, sa v utorok objavila priamo na prehliadke módneho domu Chanel a jeho kolekcie couture. Hoci už v marci predvádzala pre Chanel novú kolekciu ready-to-wear, v prípade superluxusnej kolekcie couture išlo o jej debut.

Chanel Couture - jeseň-zima 2014 - Paríž
Chanel Couture - jeseň-zima 2014 - Paríž
+19Detaily ručného vypracovania a výšiviek na...

Mladú Američanku, ktorá sa objavila na móle v šatách z tvíde pretkávaného vzácnymi niťami a pštrosím perím, na prvý pohľad mnohí ani nespoznali. Dôvodom bol účes, ktorý mala všetky modelky prehliadky – akési strapaté číro vyčesané nad čelo a prišpendlené klobúčikom.

Prehliadka Chanel prilákala množstvo celebrít a dizajnér Karl Lagerfeld aj tentoraz ukázal svoj nevyčerpateľný tvorivý potenciál. Modelky sa striedali v delikátne zdobených a vyšívaných kreáciách.

Superluxusné kreácie z dielne Chanel v rámci... Foto: SITA/AP, Jacques Brinon
Chanel Couture - jeseň-zima 2014 - Paríž Superluxusné kreácie z dielne Chanel v rámci kolekcie couture boli prezentované v Paríži. Na snímke je čipka zaliata v silikóne.

Lagerfeld prekvapil napríklad tým, že čipku zatavil do silikónu, alebo pracoval so sklom a kovovými krištálikmi. Veľkolepé vzory vyšívané do vzácnych látok vznikali dni a týždne a bez debaty ohúrili tak, ako celá šou. Záver prehliadky patril modelke Ashleigh Good, ktorá je v siedmom mesiaci tehotenstva. „Milujem tehotné ženy. A ona bola nádherná. Veľmi elegantná a noblesná,“ komentoval Lagerfeld Goodovú. Viac nájdete v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #móda #úspech #Paríž #Kendall Jenner #Chanel Couture

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...