Conchita Wurst hviezdou couture v Paríži: Bola z nej drakulovská nevesta!

Stretli sa počas nedávnej akcie Life Ball vo Viedni. Slávneho dizajnéra Jeana Paula Gaultiera domáca hviezda Conchita Wurst očarila. Poriadne.

10.07.2014 14:43
debata (6)
Dizajnér Jean Paul Gaultier v závere svojej... Foto: SITA/AP, Jacques Brinon
Jean Paul Gaultier Couture - jeseň-zima 2014 - Paríž Dizajnér Jean Paul Gaultier v závere svojej prehliadky couture kolekcie, ktorú uzatvárala Conchita Wurst - rakúska speváčka a víťazka Eurovízie.

Z víťazky speváckej šou Eurovízie spravil francúzsky tvorca hlavnú hviezdu svojej stredajšej módnej šou v Paríži, na ktorej prezentoval kolekciu couture. Conchita Wurst vyšla na mólo ako posledná modelka v čiernych šatách zdobených zlatými a krvavočervenými detailmi. Na hlave mala ľahučký čierny závoj.

Modelka predvádza kreáciu z dielne Jean Paul...
Kreácia z dielne Jean Paul Gaultier Couture -...
+9Modelka v kreácii Jean Paul Gaultier Couture -...

Táto netradičná podoba nevesty, ako ju módnym novinárom a hosťom ponúkol 56-ročný Gaultier, bola len vyvrcholením jeho netradičnej kolekcie. V nej vzdal Francúz hold hororovej estetiky a knihe Drakula. Modelky na móle tak predvádzali veľkolepé, no zároveň akoby gotické a temné kreácie s extravagantnými detailmi a výrazným líčením.

Hviezdou prehliadky Jean Paul Gaultier Couture... Foto: SITA/AP, Jacques Brinon
Jean Paul Gaultier Couture - jeseň-zima 2014 - Paríž - Conchita Wurst Hviezdou prehliadky Jean Paul Gaultier Couture v Paríži bola speváčka a víťazka Eurovízie Conchita Wurst.

Účasť Conchity, ktorá je v civile 25-ročným Thomasom Neuwirthom, na prehliadke ocenil aj austrálsky režisér Baz Luhrmann. Ako hosť prišiel s manželkou Catherine Martin a vyzdvihol dizajnéra aj jeho divu za to, že podporujú boj za práva neheterosexuálnych osôb. Módny návrhár a rakúska hviezda sa následne večer zúčastnili aj na párty magazínu Vogue.

Monacká šľachtičná Charlotte Casiraghi v...
Francúzska herečka Emmanuelle Seigner.
+17Štylistka Caroline Sieber.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #couture #Jean Paul Gaultier #Conchita Wurst

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...