Deti supermodeliek v ráži! Tieto tváre ovládli svet modelingu

Mať mamu bývalú supermodelku môže byť niekedy celkom príjemné. Svet modelingu totiž o vás tak akosi automaticky prejaví záujem. Aspoň v prípade nasledujúcich tvárí.

23.07.2014 00:00
debata
Modelka Lily McMenamy je dcérou niekdajšej... Foto: Fendi
Lily McMenamy Modelka Lily McMenamy je dcérou niekdajšej supermodelky Kristen McMenamy. Aj ona dostala pozvanie na prestížny event ateliéru Fendi.

Na nedávnej párty v Miláne, ktorej hostiteľom bola značka Fendi a na ktorej všetci pózovali s dizajnovou novinkou – kožušinovým príveskom Karlito v podobe samotného dizajnéra, sa objavili potomkovia slávnych rodín, dediči, mladí šľachtici, ale tiež hviezdne deti bývalých kráľovien mól a časopisov.

Dizajnér Karl Lagerfeld pózuje s dídžejkou a...
Dídžejka Leigh Lezark s príveskom Karlito z...
+3Modelka Lily McMenamy je dcérou niekdajšej...

Chlapci Harry a Peter Brantovci sú ratolesťami slávnej krásky Stephanie Seymour a miliardára Petra Branta. Hoci ani jeden z nich by nemusel pre finančný dostatok zavadiť o nejakú prácu, záujem modelingového sveta ich nenechal chladnými. Ktohovie, možno vďaka mame, ktorá aj vo veku 44 rokov stále dokáže zabodovať na stránkach časopisov a v reklame, možno pre vlastný pocit uspokojenia z medializácie a popularity.

Dvojica bratov pritom v minulosti fotografovala aj spoločne, úspešnejší je momentálne starší Peter – ten sa totiž stal aj novou tvár francúzskej značky Givenchy.

Bratia Peter (vľavo) a Harry Brandtovci - deti... Foto: Fendi
Peter (vľavo) a Harry Brandtovci Bratia Peter (vľavo) a Harry Brandtovci - deti supermodelky Stephanie Seymourovej a jej partnera - podnikateľa Harryho Brandta na večierku značky Fendi.

Medzi hosťami hviezdneho milánskeho eventu bola aj Lily McMenamy. Na prvý pohľad žiadna prvoplánová kráska, plné pery, nerovné zuby a ešte akási pubertálna pojašenosť. To všetko však z dcéry niekdajšej supermodelky Kristen McMenamyovej spravilo novú hviezdu modelingu. Aj s prestížnou zákazkou od Marca Jacobsa na jeho kampaň.

Trend angažovania detí slávnych či bohatých v módnom svete napĺňa bez pochyby aj modelka Cara Delevingne – inak tiež múza Karla Lagerfelda. Bola to práve ona, ktorá ako prvá vo februári tohto roka predviedla na móle prívesok Karlito. Hoci stále ešte nie je v predaji, už teraz je na tento kožušinový doplnok poradovník. Bohatú klientelu neodrádza ani cena, ktorá je takmer 1700 dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karl Lagerfeld #Lily McMenamy #Peter Brant #Harry Brant #Fendi #Karlito

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....