Nahá pózovať nebudem, vyhlasuje najsexi modelka sveta. Prečo?

Topmodelku Kate Upton označil magazín Vogue za najsexi modelku planéty a mnohí jej fanúšikovia, najmä tí mužskí, by ju radi videli v Evinom rúchu. Blondínka stále odoláva.

09.08.2014 10:00
debata (2)
Herečka a modelka Kate Upton na zábere z filmu... Foto: SITA/AP, Barry Wetcher
Film Review The Other Kate Upton na zábere z filmu The Other Woman Herečka a modelka Kate Upton na zábere z filmu The Other Woman. Nahá síce nie, ale takéto sporé outfity jej očividne neprekážajú.

Napriek tomu, že už nafotila tisíce šteklivých záberov v bielizni či plavkách, na nahé pózovanie stále nekývla. Nedávno tiež vysvetlila, prečo je to tak. „Takéto fotky sú pre mňa umenie. Vaše telo je umenie, vaše telo je nádherné a nafotené ako akt vyzerá úžasne,“ vyhlásila modelka pre magazín Details.

„Lenže so sociálnymi médiami, internetom a nie práve pozitívnymi blogmi a pozornosťou, ktorú dokážu pritiahnuť, si nemyslím, že by si podobné obrázky mohli byť prijaté tým pozitívnym spôsobom, po ktorom by som túžila. Preto sa stále držím ďalej od pózovania nahá,“ pokračovala 22-ročná plavovláska. Doplnila ešte, že skutočne oceňuje ženy, ktorá sa odhodlajú pózovať nahé a považuje ich za nádherné. Sama však radšej aj naďalej bude hovoriť na akty nie.

Treba však pripomenúť, že v minulosti sa rodáčka z Texasu objavila napríklad v plavkovej edícii Sports Illustrated len s body-paintingom – teda plavkami namaľovanými na nahom tele. Sporé kreácie bikín a bielizne, v ktorých už pózovala toho tiež veľa neukryli.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #Kate Upton #pózovanie #odmietanie #akty

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...