Brucho ako skala, forma ukážková! Beckham sa vyzlieka a pýši telom

S profesionálnou športovou kariérou sa síce už rozlúčil, ale v úlohe modela sa mu pozdáva. David Beckham opäť zaplaví na billboardoch celý svet. Polonahý.

21.08.2014 00:00
debata
Futbalista David Beckham sa opäť vyzliekol pre... Foto: H&M
David Beckham Futbalista David Beckham sa opäť vyzliekol pre kampaň na pánsku bielizeň. Je vo forme, čo poviete?

Britský rodák, ktorý je otcom štyroch detí a manželom známej dizajnérky Victorie Beckham, opäť spojil svoju tvár (a najmä telo) so známou švédskou značkou H&M. Výsledkom je tak ako v minulých dvoch rokoch kolekcia pánskej bielizne nesúca Beckhamovo meno.

Všetky doterajšie kampane vyvolali záujem verejnosti, nehovoriac o minifilme, ktorý bývalý kanonier nakrútil s krajanom Guyom Ritchiem. Tentoraz sa predstavuje v ukážkovej fyzickej forme na jednoduchých, no úderných čiernobielych záberoch. Beckham, ktorý budúci rok oslávi štyridsiatku, predvádza svoje pevné brucho aj vyšportované ramená.

Futbalista David Beckham sa opäť vyzliekol pre... Foto: DAVID SIMS
David Beckham Futbalista David Beckham sa opäť vyzliekol pre kampaň na pánsku bielizeň.

Zaujímavosťou je, že pár rokov dozadu vládol v módnej brandži trend obsadzovať do reklám na bielizeň známe osobnosti. Spoluprácou s Giorgiom Armanim ho v podstate „nakopol“ práve britský futbalista. No kým dnes sa opäť do iných reklám vrátili urastení, no bezmenní manekýni, Beckham stále zostáva, hoci sa presunul k inej značke. Tučný honorár dokáže motivovať, ale ktohovie, možno sa mu to vyzliekanie pred kamerou aj celkom páči.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #David Beckham #reklama #bielizeň #sexi #kolekcia

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...