Wau, spoznáte túto sexi letušku? Je to slovenská top-kráska!

Každoročne patrí medzi vybranú elitu dievčat, ktoré sa objavia na prehliadke španielskej značky spodnej bielizne Andrés Sarda. Výnimka sa nekonala ani tento rok.

17.09.2014 16:16
debata
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová sa... Foto: Estrop/IFEMA via Image.net
Andrés Sarda v Madride - kolekcie jar-leto 2015 - Michaela Kocianová Slovenská topmodelka Michaela Kocianová sa predstavila ako poriadne sexi letuška na prehliadke Andrés Sarda v Madride.

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová bola v minulosti aj tvárou kampane, jednej z najslávnejších španielskych firiem – často označovaných za španielsku verziu bielizne Agent Provocateur. Na prezentácii kolekcie jar-leto 2015, ktorá sa konala v Madride, ju mohli médiá aj hostia vidieť v niekoľkých poriadne sexi kreáciách.

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová sa...
Prehliadka Andrés Sarda v Madride - kolekcia...
+3Modelka na prehliadke Andrés Sarda v Madride -...

Jednu časť prezentovaných kúskov tvorili aj modely inšpirované uniformami letušiek – samozrejme, v tomto prípade to boli mimoriadne pikantné kúsky. Aj rodáčka z Trenčína ukázala fotografom svoje príťažlivé krivky v saku, korzetovom tope a odhalila pri tom dlhočižné nohy.

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová bola... Foto: Estrop/IFEMA via Image.net
Michaela Kocianová Slovenská topmodelka Michaela Kocianová bola jednou z hviezd madridskej prehliadky značky Andrés Sarda.

Kocianová je jedinou slovenskou modelkou, ktorá sa v minulosti objavila aj na medzinárodnej najslávnejšej módnej šou dámskej bielizne – americkej značky Victoria's Secret. Už takmer dva roky sa Michaela venuje aj pravidelnému cvičeniu a jej figúra vyzerá skutočne ukážkovo. To dopyt firiem z tohto odevného sektoru ešte zvyšuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bielizeň #madrid #sexi #Michaela Kocianová #Andres Sarda

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...