Škandál novej Miss Amerika! Kráska s ruskou krvou podozrivá zo šikany

Len pár dní po tom, ako získala korunku a titul Miss America sa Newyorčanka Kira Kazantsev ocitla uprostred mediálneho škandálu súvisiaceho s jej osobou.

24.09.2014 09:54
Kira Kazantsev Foto: ,
Miss New York Kira Kazantsev pózuje fotografom po zisku korunky Miss America.
debata (2)

Podľa informácií servera Jezebel.com bola 23-ročná blondínka, ktorej rodičia pochádzajú z bývalého Sovietskeho zväzu, v minulosti mala tyranizovať študentky na univerzite Hofstra. Údajne sa tak dialo v rámci spoločenstva Alpha Phi, jednom z mnohých študentských klubov, ktoré sú pre americké univerzity typické.

Miss New York Kira Kazantsev ešte pred ziskom...
Miss America 2015 Kira Kazantsev z New Yorku...
+9Miss Massachusetts Lauren Kuhn hrala počas...

Kazantsev mala aj s ďalšou členkou sesterstva strpčovať život novým adeptkám na členstvo. „Išlo o verbálne, ale aj fyzické ponižovanie, ktoré výrazne porušovalo zásady školy,“ napísal server. Podľa jeho informácií prebiehalo v súvislosti s týmto prípadom vyšetrovanie, v závere ktorého mali americko-ruskú kráľovnú krásu vyhodiť zo spomenutého študentského klubu.

Sama Kazantsev zatiaľ neposkytla stanovisko ku kauze, ale zástupcovia organizácia Miss America sa postavili na jej stranu. „Kira bola celkom priama a jasná ohľadom jej ukončenia členstva v sesterstve Alpha Phi. Je veľmi nešťastné, že tento incident poslúžil na vytvorenie kauzy, ktorá má odlákať od toho, na čo by sme sa mali sústrediť: Kirine výnimočné akademické úspechy,“ odkázali vo vyjadrení zástupcovia súťaže.

Dekan univerzity už pár dní po víťazstve blondínky uviedol pre Newsday, že bola „veľmi talentovou a bystrou študentkou“.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #škandál #šikana #univerzita #Miss America #Kira Kazantsev #sesterstvo

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...