Ďalší anjel sa odhalil na Havaji. Toto telo si doma užíva slávny muzikant

Cez víkend to bola juhoafrická kráska, o pár dní na to ju vystriedala rodáčka z Namíbie. Topmodelka Behati Prinsloo na Havaji fotila plavkový katalóg.

09.10.2014 00:00
debata
Topmodelka Behati Prinsloo, ktorá je jednou zo... Foto: SITA/AP, Profimedia.sk
Behati Prinsloo Topmodelka Behati Prinsloo, ktorá je jednou zo zmluvných tvárí značky Victoria's Secret, fotila na Havaji nové snímky do plavkového katalógu.

Jedna z kľúčových tvárí značky Victoria's Secret pózovala na pláži pred objektívom renomovaného fotografa v bikinách. Paparazzovia, ktorí celé dianie sledovali, si však tiež prišli na svoje.

Dvadsaťpäťročná modelka patrí medzi mladé hviezdy modelingu, ktorých krivky sú naozaj ukážkové. Plážová garderóba to ešte umocnila.

Narozdiel od svojej kolegyne Candice Swanepoelovej, ktorá sa cez víkend postavila pred objektívy aj hore bez, zostala Behati zahalená (teda tak zahalená, ako to len pri plavkách ide). V jej prípade sa však fanúšikovia nahoty dočkali už pred pár dňami, keď mal premiéru nový klip kapely Maroon 5 ku skladbe Animal.

Modelka v ňom účinkuje po boku lídra kapely a svojho manžela Adama Levina. V jednej zo scén sú celkom nahí a kúpu sa v krvi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #sexi #Havaj #Behati Prinsloo

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....