Cindy Crawford bez mejkapu hneď po zobudení?! Aha, vyzerá skvelo

Do päťdesiatky jej zostávajú už len necelé dva roky, ale hádam nenosila prívlastok "super" nadarmo. Niekdajšia hviezda magazínov Cindy Crawford vyzerá stále úžasne.

30.10.2014 00:00
debata
Cindy Crawford zverejnila na Twitteri svoj... Foto: Twitter/Cindy Crawford
Cindy Crawford Cindy Crawford zverejnila na Twitteri svoj záber bez mejkapu. Ide o súčasť výzvy Wake up Call pre UNICEF.

Dôkazom je aj nový záber, ktorý dobrovoľne zverejnila na svojom profile na Twitteri. Ide o selfie, ktorá vznikla pár minút po zobudení a zachytáva dvojnásobnú mamu bez mejkapu. Crawford však nezavesila obrázok na sieť len preto, aby sa pýšila tým, aká milostivá je k nej matka príroda. Ide o súčasť novej kampane pod názvom Wake-up Call (Budíček), ktorá má upriamiť pozornosť na charitatívny projekt pomoci deťom v Sýrii zastrešený organizáciou UNICEF.

Ku Crawfordovej sa v rámci výzvy pridali aj ďalšie známe tváre modelingu – medzi nimi napríklad bývalá kolegyňa zo „supermodelkovskej“ skupiny Naomi Campbell či Britka Rosie Huntington-Whiteley.

Topmodelka Cindy Crawford na otvorení výstavy... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Cindy Crawford Topmodelka Cindy Crawford na otvorení výstavy fotografií Briana Bowena Smitha s názvom WILDLIFE.

Štyridsaťosemročná Cindy sa pred pár dňami objavila aj na spoločenskom podujatí v západnom Hollywoode, kde si s manželom prišla pozrieť výstavu fotografií z divokej prírody. Aj tam vyzerala úchvatne, veď posúďte sami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Cindy Crawford #mejkap #Unicef

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...