Toto je štvornásobná mama? Figúru predvádza v korzete a podväzkoch

Niekdajšia topmodelka Nadja Auermann sa preslávila najmä vďaka nekonečne dlhým nohám. A môže ich predvádzať aj po štyridsiatke.

02.12.2014 11:50
debata

Nadja Auermann patrila k topmodelkám devätdesiatych rokov. Blond kráska s neuveriteľnou postavou, ktorú preslávili najmä jej dlhé nohy, sa v módnom biznise pohybuje dodnes. Už ako štvornásobná mama z času na čas prijme ponuku na fotenie.

V roku 2013, ako 42-ročná, pritom priviedla na svet svoje 4. dieťa. Rodinu, teda aj svoje ratolesti, však necháva ďaleko od mediálneho humbuku. „Myslím si, že v istom momente sa každý človek, ktorý je známy, musí rozhodnúť, ako chce žiť. Mojím rozhodnutím bolo držať deti v ústraní a myslím si, že som sa rozhodla dobre,“ povedala stále sexi modelka pre nemecký magazín Bunte.

Štvornásobná mama sa nevyhýba ani práci, pretože jej spôsobuje radosť. „Moja rodina je vždy na prvom mieste. Ale som ako každá iná žena, ktorá musí občas urobiť aj niečo pre seba. Je podľa mňa skvelé, ak môžem pracovať popri rodine, navyše v oblasti, ktorá mi je roky blízka. Som spokojná, čo sa týka rodiny aj kariéry,“ dodala modelka.

Nadja Auermann pózuje v kreácie Roberto Cavalli... Foto: Roberto Cavalli/Twitter
Nadja Auermann Nadja Auermann pózuje v kreácie Roberto Cavalli na stránkach nemeckého Vogue.

Svoje ešte stále ukážkové telo ukázala aj v aktuálnom vydaní nemeckej mutácie magazínu Vogue, kde pózovala v čiernych podväzkoch a korzete z dielne Roberta Cavalliho. Odvážne pózy si štvornásobná mama môže rozhodne stále dovoliť, jej postava je bez chybičky.

Eva Herzigová, Nadja Auermann a Claudia Schiffer. Foto: SHUTTERSTOCK
Eva Herzigova, Nadja Auermann a Claudia Schiffer Eva Herzigová, Nadja Auermann a Claudia Schiffer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #mama #topmodelka #Nadja Auermann

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...