Toto telo päť mesiacov po pôrode?! Kroes vyrazí dych, s ňou aj ďalšie

Necelých päť mesiacov uplynulo od chvíle, čo holandská topmodelka Doutzen Kroes priviedla na svet svoje druhé dieťa. Na prehliadke Victoria's Secret ohúrila.

03.12.2014 12:12
debata
Holandská topmodelka Doutzen Kroes predvádzala... Foto: Reuters, Joel Ryan
Doutzen Kroes Holandská topmodelka Doutzen Kroes predvádzala takúto figúru pár mesiacov po pôrode.

Dvadsaťdeväťročná kráska, ktorá sa v minulosti objavila na titulných stranách renomovaných magazínov Vogue či Harper's Bazaar, bola jednou z hviezd utorňajšej prehliadky dámskej bielizne – veľkolepej módnej šou, ktorá každoročne púta pozornosť.

Pútala ju aj spomenutá Kroes. Jej bezchybné stehná a zadoček, ploché bruško a pevný dekolt rozhodne nepripomínali čerstvú dvojnásobnú maminu.

Topmodelky Alessandra Ambrosio (vľavo) a... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Alessandra Ambrosio (vľavo) a Adriana Lima Topmodelky Alessandra Ambrosio (vľavo) a Adriana Lima sú tiež už dvojnásobnymi mamami.

Kroes však figúru nemala zadarmo, pred prehliadkou roka pod logom VS sa denne pripravovala a absolvovala tvrdé tréningy. Ako prezradila pre americké médiá, súčasťou jej príprav boli hodiny aerobiku, boxu, ale aj behanie. Pôvab krivkám a pevnosť brušku zase dodali hodiny baletu pod vedením renomovanej inštruktorky Mary Helen Bowersovej.

Modelka Isabeli Fontana predvádza kreáciu na... Foto: Reuters, SUZANNE PLUNKETT
Modelka Isabeli Fontana predvádza kreáciu na Victoria´s Secret Fashion Show 2014. Modelka Isabeli Fontana predvádza kreáciu na Victoria's Secret Fashion Show 2014.

Pravda je taká, že Kroes nie je zďaleka jediná sexi mamička, ktorá sa v utorok večer objavila na móle v Earl's Court v Londýne. Dve deti už má aj Alessandra Ambrosio či jej krajanka Adriana Lima. Jednu ratolesť priviedla na svet aj Lily Aldridge a dvojnásobnou mamičkou je aj Brazílčanka Isabeli Fontana. Všetky tieto dámy vyzerali na móle úchvatne – posúďte sami.

Modelka Karlie Kloss predvádza kreáciu na...
Modelky na prehliadke Victoria´s Secret Fashion...
+51Modelka Karlie Kloss na prehliadke Victoria´s...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #materstvo #Doutzen Kroes #figúra #Victoria's Secret Fashion Show

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...