Veteránka Naomi a jej mladá konkurentka: Ocitli sa spolu v reklame!

Ako mimoriadne pozitívnu vnímajú mnohí odborníci novú reklamu známej britskej módnej značky, ktorá sa rozhodla angažovať do hlavnej úlohy modelky s tmavou pleťou.

15.12.2014 11:55
debata
Britské topmodelky Jourdan Dunn (v popredí) a... Foto: Mario Testino for Burberry
Jourdan Dunn (vľavo) a Naomi Campbell Britské topmodelky Jourdan Dunn (v popredí) a Naomi Campbell sú tvárami firmy Burberry.

Britský módny dom Burberry obsadil do kampane veteránku Naomi Campbellovú a jej mladšiu kolegyňu, považovanú za novodobú britskú topmodelku a zároveň nástupkyňu Campbellovej – Jourdan Dunnovú. O podobu reklamnej kampane sa postaral slávny fotograf Mario Testino, ktorý so značkou dlhodobo spolupracuje.

Podľa kreatívneho tvorcu odevného impéria Christophera Baileyho sú obe dámy stelesnením postaty filozofie Burberry a tiež jej národného ducha. Kým Dunn sa v reklamách objavili aj v minulých sezónach, pre 44-ročnú Campbell ide o prvú spoluprácu s Burberry od roku 2001.

Britské topmodelky Jourdan Dunn (vľavo) a Naomi... Foto: Mario Testino for Burberry
Jourdan Dunn (vľavo) a Naomi Campbell Britské topmodelky Jourdan Dunn (vľavo) a Naomi Campbell sú tvárami firmy Burberry.

Okrem ženského dua má značku, samozrejme, aj reklamné zábery pre pánsku kampaň. V nich dostali hlavné úlohy namiesto modelov muzikanti. Bailey sa totiž rozhodol odevy z kolekcie jar a leto 2015 propagovať s bubníkmi Georgeom Barnettom z These New Puritans a Georgeom Le Pageom z kapely Of Empires.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #Jourdan Dunn #Burberry #Naomi Cambpell

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...