Telo hodné 47 miliónov?! Aj bez retuše a úprav vyzerá dokonale

Najlepšie platená modelka súčasnosti bez váhania podá dôkaz, že si svoju pozíciu zaslúži. A nepotrebuje na ňu tím fotografov či retuš v počítači.

15.12.2014 14:35
debata
Topmodelka Gisele Bündchen si s deťmi... Foto: Profimedia
Gisele Bündchen Topmodelka Gisele Bündchen si s deťmi Benjaminom a Vivian užívala v Kostarike.

Brazílska kráska Gisele Bündchen sa pred pár dňami vybrala na krátku dovolenku do Kostariky. Spoločnosť jej robila celá rodina a Gisele si nadšene užívala chvíľky s deťmi Vivian a Benjaminom. Momentky z idylickej pláže si však „užili“ aj všadeprítomní paparazzovia. Tridsaťštyriročná modelka im totiž ponúkal pohľad na svoje ukážkové krivky bez úprav v počítači či šikovných rúk vizážistov a kaderníkov.

Výsledné zábery presvedčia o tom, že Gisele patrí medzi prirodzene krásne dámy a zaslúžene je kráľovnou v rebríčku svetových modeliek. Podľa odborníkov z brandže to však zďaleka nie je len fyzický vzhľad, čo drží modelku v čele zoznamu už niekoľko rokov.

„Je to veľmi bystrá žena, ktorá má biznisové myslenie a na čo siahne, to sa jej podarí,“ komentoval Bündchenovej aktivity pred časom nemenovaný zdroj. Modelka podľa výsledkov magazínu Forbes zarobila za posledný rok zhruba 47 miliónov dolárov. To je dokonca o 16 viac, než sa podarilo priniesť do rodinnej kasy jej manželovi – športovcovi Tomovi Bradymu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Telo #kostarika #Gisele Bündchen #topmodelka

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....