Simona Krainová má rada atmosféru Štedrého dňa

Česká topmodelka Simona Krainová bude tohtoročné sviatky tráviť už tradične so svojou rodinou.

24.12.2014 18:14
Simona Simona Krainová Foto:
Česká modelka Simona Krainová.
debata

„Vianoce budem tráviť doma s rodinou, so svojimi chlapcami, dorazia aj moji rodičia, mamička manžela a tiež dedko Karel Vágner. Čím sú chlapci starší, tým viac vnímajú atmosféru a preto sa na Vianoce veľmi teším,“ vyznala sa Krainová.

Na Štedrom dni má najradšej slávnostnú atmosféru, ktorá visí vo vzduchu na každom kroku. „Už od rána u nás vládne slávnostná a hlavne natešená nálada na Ježiška. Tento rok si Štedrý deň už viac užije aj mladší syn Bruno, ktorý začína týmto veciam rozumieť. Určite pôjdeme na prechádzku vianočnou Prahou, aby sme si to čakanie na Ježiška skrátili. Mňa čaká príprava večere a hra na Ježiška,“ priznala s úsmevom modelka.

Tradície sú pre mamu dvoch malých synov úzko späté so spomienkami na vlastné detstvo. „Od tej doby, čo mám deti, tak pečiem cukrovinky, miešam zemiakový šalát a vyprážam kapra. Mám rada vianočné doplnky, takže máme vyzdobený celý byt. Keď som bola malá, tak sme si s rodičmi vždy na Štedrý deň rozkrajovali jabĺčko a šupky posielali po vode, takže sa snažím dodržať tieto tradície,“ uviedla ďalej Krainová.

Rok 2015 sa pre ňu bude niesť v znamení mnohých projektov, ktorým bude predchádzať cesta za teplom. "V januári už mám naplánované nejaké pracovné zákazky. Budem tiež pripravovať ďalší ročník súťaže Czechoslovak TopModel. V marci ma čaká premiéra filmu Vybíjaná. Na konci januára sa tiež s rodinou chystáme na dovolenku do Dubaja, chcem sa na chvíľu ohriať a odpočinúť si pred ďalším pracovným kolotočom,“ dodala na záver Simona Krainová.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Vianoce #Simona Krainová #synovia #tradície

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...