Slovák Hrivňák v hororovej šou: V Paríži bol hviezdou Givenchy

Úspechmi slovenský model Filip Hrivňák prekonáva nielen domáce, ale aj mnohé zahraničné tváre modelingu. Do zoznamu si môže po piatku pridať opäť renomovanú značku Givenchy.

25.01.2015 00:00
Filip Hrivňák Foto:
Slovenský model Filip Hrivňák exkluzívne otváral aj ukončoval prehliadku značky Givenchy v Paríži.
debata

Pánsku kolekciu, ktorú v Paríži v piatok podvečer prezentoval módny dom v čele s dizajnérom Ricardom Tiscim, uviedol ako prvý manekýn na móle práve dvadsaťročný Slovák. Ba čo viac, módnu šou aj uzatváral v ďalšom looku – výraznom vzorovanom saku inšpirovanom aztéckou potlačou. Hrivňák pritom slovenské farby nezastupoval ako jediný, prehliadku Givenchy už tretiu sezónu za sebou robil aj ďalší Slovák Frederik Múka.

Prehliadka pánskej kolekcie Givenchy v Paríži...
Prehliadka pánskej kolekcie Givenchy v Paríži...
+9Prehliadka Givenchy bola plná hororových a...

Na krvavočervenom trblietavom koberci, ktoré sa stalo mólom pre prezentáciu pánskej kolekcie jeseň-zima 2015, sa však okrem manekýnov predvádzali aj známe modelky. Často zmenené na nepoznanie. Spoločne so svojimi drsnejšími proťajškami museli vydržať hodiny v zákulisí, kým im vizážistka Pat McGrath pripravili mejkap inšpirovaný gotikou, hororom, voodoo rituálmi a africkými posmrtnými maskami. Aj celková prezentácia pôsobila v niektorých momentoch priam diabolsky.

Prehliadka pánskej kolekcie Givenchy v Paríži... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Givenchy - jeseň-zima 2015 - Paríž Prehliadka pánskej kolekcie Givenchy v Paríži bola plná gotických a hororových motívov.

Dôvod bol však podľa tvorcu jasný. Tisci pre médiá uviedol, že sa snažil pretaviť do šiat svoje najtemnejšie zákutia a emócie a zároveň sa skrze ne oslobodiť a ukázať cestu voľnosti v obliekaní. Či sa mu to podarilo, si môžete zhodnotiť s pár ukážkach.

@givenchyofficial #pfw#givenchy#paris#thank#you#all#for#the#best#show#2015#

Fotka zveejnn uivatelem Frederik Mka (@frederikmuka),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hviezda #Givenchy #Paríž #Filip Hrivnák

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...