V posteli s nahou francúzskou kráskou?! Casta láka na nový parfum

Herečka a modelka Laetitia Casta patrí medzi najzmyselnejšie francúzske hviezdy. Niet divu, že ju oslovila značka Nina Ricci, keď túžila nájsť symbol zmyselnosti a senzuality.

27.01.2015 16:33
debata
zväčšiť Herečka a modelka Laetitia Casta v novej... Foto: Dusan Relijn for Nina Ricci
Herečka a modelka Laetitia Casta v novej reklame na parfum L´Extase od Nina Ricci. Herečka a modelka Laetitia Casta v novej reklame na parfum L'Extase od Nina Ricci.

Uviedli to aj zástupcovia slávneho módneho domu, ktorý okrem odevných kolekcií pravidelne zásobuje trh aj kozmetickými produktami. A práve tvárou jedného z nich sa Casta stala.

Trojnásobná mama pózovala nahá fotografovi Dusanovi Relijnovi pre kampaň na nový parfum L'Extase. Erotický náboj reklamy bol vraj vopred veľmi jasný a navyše podporený prieskumami medzi bežnými Francúzmi, ktorí vyberali ženu stelesňujúcu senzualitu a zmyselnosť. Casta vraj jasne vyhrala v tomto neverejnom prieskume.

Prváé zábery reklamy síce zachytávajú hviezdu obnaženú v bielych plachtách, ale decentnú. Už čoskoro by sa však mal objaviť aj televízny a webový spot, v ktorých vraj herečka ukáže viac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #reklama #Laetitia Casta #parfum

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...