Ani nahá, ani oblečená? Takto nádherná Rosie zvádzala v nočnej košieľke!

V nočnej košieľke do spoločnosti? Možno by ste to neriskovali, ale topmodelka Rosie Huntington-Whiteley si to môže dovoliť.

30.01.2015 00:00
debata
Britská topmodelka Rosie Huntington Whiteley. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Rosie Huntington Whiteley Britská topmodelka Rosie Huntington Whiteley.

Dvadsaťsedemročná kráska sa vo štvrtok pred poludním objavila v centre Londýna v butiku známej značky Marks & Spencer, aby tam uviedla svoj nový parfum. Prítomnosť očarujúcej blondínky, ktorá sa objavila aj v treťom filme zo série Transformers, si nenechali ujsť mnohí zákazníci, ale tiež fotografi a novinári.

Whiteley vyzerala očarujúco a ako profesionálka strúhala jeden úsmev za druhým pred veľkou stenou z ruží, práve tie by mali tvoriť totiž aj dominantu jej vlastného parfumu, ktorý vznikol v spolupráci s britskou značkou.

Britská topmodelka Rosie Huntington Whiteley... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Rosie Huntington Whiteley Britská topmodelka Rosie Huntington Whiteley pózuje v centre Londýna v butiku známej módnej značky.

Topmodelka, ktorá už niekoľko rokov tvorí pár s krajanom Jasonom Stathamom, si na seba tiež obliekla model dlhej hodvábnej nočnej košieľky, ktorá je súčasťou jej limitovanej kolekcie spodnej bielizne a intímneho oblečenia. Aj večer pred akciou si vyrazila do spoločnosti v ďalšom takomto netradičnom kúsku. Čo poviete, pristalo jej to?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #parfum #Rosie Huntington-Whiteley #sexy #nočná košieľka

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...