Túto reklamu zakázali! Melóny novej sexbomby aj tak videli milióny

Reklama počas Super Bowl znamená pre firmy obrovskú investíciu, ale zároveň aj neuveriteľná zásah. A jej protagonisti sa často stávajú novými hviezdami. Ako modelka Charlotte McKinney.

02.02.2015 12:30
debata
zväčšiť Hviezdou spotu reťazca fast-foodového... Foto: Youtube
Charlotte McKinney Hviezdou spotu reťazca fast-foodového občerstvenia Carl's Jr. sa stala 22-ročná modelka Charlotte McKinney.

Dvadsaťdvaročná plavovláska sa stala hlavnou hrdinkou reklamného spotu reťazca s fast-foodovým občerstvením Carl's Jr. a ešte pred samotným nedeľňajším zápasom vyvolala v USA obrovský ošiaľ medzi fanúšikmi prirodzenej ženskej krásy.

Mladá blondínka sa v reklame prechádza nahá po trhovisku, pričom jednotlivé zábery odkazujú na jej poprsie či zadok. Podľa mnohých sexisticky pôsobiace zábery sprevádza McKinneyovej hlas, ktorý hovorí, že to má rada „prirodzene“.

Ide o slovnú hračku, ktorá podčiarkuje nahú modelku s prirodzene bujným poprsím, no zároveň je odkazom na nový burger z dielne reťazca, ktorý by mal byť bez prísad, pridaných hormónov či antibiotík v mäse.

Reklamu s blondínkou zakázalo pre príliš pikantný vizuálny dojem niekoľko amerických štátov, ale to, čo nemohli vidieť diváci na obrazovkách, im vynahradil server Youtube. Od zverejnenia videlo video vyše sedem miliónov Američanov a určite ďalší pribudnú.

Reťazec Carl's Jr. spravil v minulosti obrovskú hviezdu modelingu z dánskej krásky Niny Agdalovej, ktorá účinkovala v jeho spote. Po tejto pracovnej príležitosti sa jej s ponukami roztrhlo vrece a objavila sa napríklad v plavkovom katalógu Sports Illustrated či v kampaniach niekoľkých veľkých značiek.

Modelka Charlotte McKinney, hviezda spotu Carl... Foto: SITA/AP, Scott Roth
Charlotte McKinney Modelka Charlotte McKinney, hviezda spotu Carl Jr. na párty pred Super Bowl.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Super Bowl #spot #zákaz nočného vychádzania #Charlotte McKinney #Crl´s Jr. reklama

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...