Len bikiny a sexi telá! To sú hriešne titulky slávneho magazínu

Plavkový špeciál magazínu Sports Illustrated vychádza od roku 1964. Pozrite si horúce titulky posledných rokov.

09.02.2015 01:00
debata

Objaviť sa na titulke plavkového špeciálu magazínu Sports Illustrated je snom zrejme každej modelky. Ak sa to podarí, cover kráska rozhodne nezostane v zabudnutí a jej kariéra sa pohne dopredu priam míľovými krokmi. Dokonca sa jej vďaka titulke môžu pootvoriť aj dvere do filmového biznisu.

Hannah Davis na obálke slávneho špeciálu...
Titulná fotografia plavkového špeciálu Sports...
+9Topmodelka Kate Upton pózuje pri titulnej...

Na titulke sponínaného špeciálu sa objavili v minulosti krásky ako Christie Brinkley, Paulína Pořízková, Elle Macpherson, Rachel Hunter, Rebecca Romijn, Petra Nemcová, Valeria Mazza, Heidi Klum či Tyra Banks. Zaujímavosťou je, že napríklad Cindy Crawford, Stephanie Seymour či Naomi Campbell sa na titulku spomínaného špeciálu nikdy nedostali, zostali len „vo vnútornom obsahu“ magazínu.

Modelka Kate Upton je novou hviezdou... Foto: Reuters, REUTERS/Walter Iooss Jr./Sports Illustrated
Kate Upton - Sports Illustrated 2012 Modelka Kate Upton je novou hviezdou špeciálneho plavkového vydania magazínu Sports Illustrated, ktoré patrí medzi najslávnejšie magazínové špeciály vôbec.

Sports Illustrated: Swimsuit Issue prvý raz vyšiel v roku 1964, na titulke sa objavila Babette March a celá príloha mala iba 5 strán. Modelke Christie Brinkley sa podarilo dostať na titulku plavkového špeciálu tri roky po sebe (1979 – 1981). Jej úspech zopakovala aj Elle Macpherson v rokoch 1986 – 1988. Titulku slávnej prílohy zdobili aj krásne Češky: Paulína Pořízková, Daniela Peštová, Petra Němcová či Veronika Vařeková.

Posledné roky patrili titulky sexi kráskam ako Kate Upton, Irina Shayk, Brooklyn Decker či Bar Refaeli. A všetkým štyrom sa podarilo už dostať aj na filmové plátna či aspoň televízne obrazovky.

Irina Shayk  pre Sports Illustrated. Foto: Sports Illustrated
Irina Shayk Irina Shayk pre Sports Illustrated.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #titulka #modelky #Sports Illustrated #Sports Illustrated Swimsuit Issue

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...