Šokujúca fotka Cindy Crawford obletela svet: Takto vyzerá bez retuše!

Dnes sa nosí dokonalosť, ktorá je za hranicami skutočnosti. Aj preto fotografia modelky Cindy Crawfordovej vyvolala taký záujem.

16.02.2015 00:00
debata (4)
Topmodelka Cindy Crawford na neretušovanom... Foto: Reprofoto: Marie Claire
Cindy Crawford Topmodelka Cindy Crawford na neretušovanom zábere z magazínu Marie Claire.

Reč je o zábere, ktorý sa v piatok objavil na sieti Twitter a zverejnila ho moderátorka televíznej stanice ITV Charlene White. Obrázok zachytáva niekdajšiu topmodelku Cindy Crawfordovú na fotografii z magazínu Marie Claire. Pózuje len v spodnej bielizni a kožušinovom kabáte a jej telo má viditeľné prejavy starnutia. Žiadna vyhladená pokožka, žiadne tehličky, na obrázku vidieť vrásky v dekolte aj strie na bruchu.

Ide pritom o fotografiu, ktorá vznikla už v decembri roka 2013 pre latinskoamerické vydanie magazínu Marie Claire. „Áno, je to skutočné, je to úprimné a je to rozkošné,“ uviedol v oficiálnom vyhlásení magazínu na adresu záberu modelky, ktorá tento rok oslávi 49. narodeniny. So zverejnením záberu Crawford súhlasila a je podľa nej veľmi dôležité, aby magazíny neukazovali len retušovanú a vylepšenú skutočnosť na záberoch hviezd, ktoré prekročili určitý vek.

„V každom veku je dôležité naučiť sa cítiť dobre vo vlastnom tele,“ uviedla Crawford pre časopis. „Ak sa chcú ženy k sebe správať rovnako láskavo ako to robia v prípade rodiny a priateľov, je to ten najkrajší dar, aký si môžu dať. Zdravé sebavedomie a spokojnosť vás robí najatraktívnejšími očiach iných. To ľudia okolo vás vidia,“ doplnila modelka.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #spokojnosť #Cindy Crawford #retuš #Marie Claire

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....