Britská sexbomba má pôvodné prsia, silikóny šli von a je z nej iná žena

Patrí pravdepodobne medzi najslávnejšie britské modelky pánskych magazínov a tiež silikónové divy, ktorá masívnosťou svojho dekoltu pútala pozornosť naozaj všade. Ale to už je minulosť.

24.02.2015 15:00
debata
Modelka Katie Price na prehliadke Fashion For... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Katie Price Modelka Katie Price na prehliadke Fashion For Relief Foundation.

Modelka, spisovateľka, dizajnérka a podnikateľka Katie Price, známa tiež pod pseudonymom Jordan, si totiž nechala pred pár týždňami vybrať silikónové implantáty a prvýkrát po sedemnástich rokoch sa vrátila k pôvodnej veľkosti svojho poprsia.

Rozhodnutie však podľa zdrojov z jej okolia nebolo až také dobrovoľné. Ešte v novembri minulého roka si totiž Price nechala svoj dekolt znovu vylepšovať. Implantáty sa jej však zapálili a tak údajne musela podstúpiť ich úplne vybratie, po ktorom nasledovala bolestivá rekonvalescencia.

Britská modelka a podnikateľka Katie Price v... Foto: Profimedia.sk
Katie Price Britská modelka a podnikateľka Katie Price v jednom zo svojich najbizarnejších kostýmov.

Na minulotýždňovej charitatívnej prehliadke Fashion for Relief, ktorú v Londýne organizovala topmodelka Naomi Campbell, sa Price zúčastnila ako prominentná modelka. Mnohí hostia ju však vôbec nespoznávali. V prvom rade bola od hlavy až po päty zahalená v pánskom smokingu. Aj pri ňom však bolo zjavné, že obsah výstrihu je výrazne chudobnejší než pred pár mesiacmi.

Podľa nás je to však výrazná zmena k lepšiemu. Len uvidíme, koľko 36-ročná štvornásobná mama vydrží bez svojich silikónových „zbraní“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #operácia #Katie Price #zápal #poprsie #silikóny

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...