Rodinná úderka pred objektívom! Jerry Hall pózuje s krásnymi dcérami

Po niekdajšej slávnej topmodelke Jerry Hallovej zdedili jej dve dcéry Lizzy Jagger a Georgia May Jagger poriadnu dávku krásy.

03.03.2015 00:00
debata
Vôbec prvýkrát spoločne sa pred objektív v... Foto: MATEUSZ STANKIEWICZ pre RESERVED
Jerry Hall a jej dve dcéry - Georgia May Jagger (vľavo) a Lizzy Jagger. Vôbec prvýkrát spoločne sa pred objektív v novej kampani postavila modelka Jerry Hall a jej dve dcéry - Georgia May Jagger (vľavo) a Lizzy Jagger.

Modeling zlákal obe, hoci najintenzívnejšie sa mu venuje práve najmladšie Georgia. Teraz sa pred objektív postavilo celé rodinné trio.

Dôvodom je kampaň pre známu poľskú značku odevov Reserved, ktorú mama a jej dve dcéry nafotili spoločne. Na prvých obrázkoch, ktoré už uzreli svetlo sveta, sa zdá priam neuveriteľné, že blondínka Jerry oslávi už o dva roky šesťdesiatku. Zahanbiť sa však nedali ani jej pôvabné dcéry.

Mama a dcéra pekne pohromade: Modelka Georgia... Foto: RESERVED
Georgia May Jagger (vľavo) pózuje s mamou Jerry Hall Mama a dcéra pekne pohromade: Modelka Georgia May Jagger (vľavo) pózuje s mamou Jerry Hall v kampani známej značky oblečenia.

Tridsaťjedenročná Lizzy momentálne žije viac mimo svetiel reflektorov, asi aj preto si prácu na reklamnej kampani naplno užila. Dvadsaťtriročná Georgia May patrí momentálne k najžiadanejším britským modelkám a jej tvár môžu poznať z reklám nielen krajania, ale aj celá Európa či americký trh.

Nová reklamná kampaň je poctou móde 70-tych rokov, ktoré sú v aktuálnej sezóne jedným z najvýraznejších trendov.

Vôbec prvýkrát spoločne sa pred objektív v... Foto: MATEUSZ STANKIEWICZ pre RESERVED
Jerry Hall a jej dve dcéry - Georgia May Jagger (v strede) a Lizzy Jagger. Vôbec prvýkrát spoločne sa pred objektív v novej kampani postavila modelka Jerry Hall a jej dve dcéry - Georgia May Jagger (v strede) a Lizzy Jagger.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #Georgia May Jagger #reklama #Jerry Hall #Lizzy Jagger

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...