Krásna Rosie nezabúda, že nebola vždy slávna. Pomáha jej aj milenec

Krásna Rosie Huntington-Whiteley je jednou z najžiadanejších modeliek planéty. Ale začiatky vraj boli ťažké.

07.03.2015 15:00
Rosie Huntington-Whiteley a jej priateľ Jason... Foto: ,
Modelka Rosie Huntington-Whiteley na párty magazínu Vanity Fair.
debata

„Prvých osem rokov mojej kariéry bola riadna drina. Niekedy na to zabúdam,“ vyznala sa 27-ročná plavovláska v rozhovore pre britskú verziu magazínu Esquire. „Vzdychám, keď mám absolvovať dvanásťhodinový let a potom sa pristihnem, ako si hovorím: ‚Sklapni Rosie, kto by si pomyslel, že niekedy budeš sedieť v prvej triede, pochlipkávať čaj a nechávať sa obskakovať ľuďmi, ktorí sa stále pýtajú, či niečo nepotrebuješ?‘,“ uviedla topmodelka. Dodala, že žije v bubline veľmi privilegovaného sveta a tak si neustále musí pripomínať, že to nie je trvácny stav, aby nespyšnela.

Modelka Rosie Huntington-Whiteley a jej... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Rosie Huntington-Whiteley a jej dlhoročný priateľ - herec Jason Statham Modelka Rosie Huntington-Whiteley a jej dlhoročný priateľ - herec Jason Statham.

Pomáha jej v tom vraj aj priateľ – herec Jason Statham, s ktorým randí už niekoľko rokov. Rodák z malého mestečka Shirebrook vyrastal v pouličnom prostredí a ku kariéry filmovej hviezdy sa prepracoval tvrdým tréningom a športom.

V rodnej Británii sú Rosie a Jason ostrosledovaným párom. Aj preto sa modelka vyznala, že má najradšej miesta, kde ich takmer nikto nepozná. Preto si zamilovala napríklad Thajsko. „Vôbec prvýkrát za tých päť rokov, čo sme spolu, nám nikto neostril objektívom na zadok,“ povedala na margo dovolenky v exotike. „V Thajsku sme mali možnosť robiť úplne normálne veci a ľudí sme vôbec nezaujímali. A navyše v Thajsku sa nepredáva ani Daily Mail, takže mám ďalší dôvod vrátiť sa tam,“ dodala modelka na margo známeho britského bulváru, ktorý často rieši aj život Rosie a jej milenca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sláva #Thajsko #Rosie Huntington-Whiteley #Esquire #Jason Statham #začiatky

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...