Nová Miss Universe SR je z Prievidze, kráska brala tituly ako na páse

Víťazkou 17. ročníka súťaže ženskej krásy Miss Universe Slovenskej republiky sa stala súťažiaca s číslom štyri Denisa Vyšňovská.

07.03.2015 06:45
debata (7)
Miss Universe SR 2015 je Denisa Vyšňovská. Foto: IN Agency
Miss Universe SR 2015 je Denisa Vyšňovská. Miss Universe SR 2015 je Denisa Vyšňovská.

Dvadsaťročná Prievidžanka získala aj tituly Miss Mary Kay, Miss Emma a Miss Tip. Slovensko by tak okrem svetového finále Miss Universe mala reprezentovať aj na medzinárodnej súťaži Miss Intercontinental. Ako celková víťazka získala korunku kráľovnej krásy, luxusný osobný automobil, letenku a šaty na svetové finále Miss Universe, honorovanú zmluvu na 15-tisíc eur a množstvo ďalších cien.

Miss Universe SR 2015 je Denisa Vyšňovská.
Titul druhej vicemiss si odniesla zasa...
+9Prvou vicemiss sa stala súťažiaca s č.2 Anita...

Titul prvej vicemiss patrí Anite Polgáriovej, ktorú vyhlásili aj za Miss Cambridge Weight Plan. Rožňavčanka bude ako prvá vicemiss reprezentovať Slovensko na súťaži Miss Earth. Druhou vicemiss sa stala súťažiaca s číslom 10 Dominika Zemanová z Bratislavy.

Počas večera organizátori a partneri súťaže krásy odovzdali finalistkám okrem už spomínaných titulov aj ďalšie ceny. Titul Miss Media získala 24-ročná Veronika Šebáková zo Šamorína.

zväčšiť Víťazné trio: Zľava - Prvou vicemiss sa stala... Foto: IN Agency
Prvou vicemiss sa stala súťažiaca s č.2 Anita Polgáriová z Rožňavy, Miss Universe SR 2015 je Denisa Vyšňovská a titul druhej vicemiss si odniesla zasa finalistka č.10 Dominika Zemanová. Víťazné trio: Zľava - Prvou vicemiss sa stala súťažiaca s č.2 Anita Polgáriová z Rožňavy, Miss Universe SR 2015 je Denisa Vyšňovská a titul druhej vicemiss si odniesla zasa finalistka č.10 Dominika Zemanová.

Galavečerom v Mlynskej doline sprevádzal moderátor Matej „Sajfa“ Cifra, v úplnom úvode sa však divákom a diváčkam prihovorila aj minuloročná Miss Universe SR Silvia Prochádzková. Finalistky sa počas ceremoniálu predstavili v niekoľkých finálových disciplínach. V rámci módnej prehliadky, ktorú moderoval herec Milo Kráľ, predviedli exkluzívne modely amerického módneho domu La Casa Hermosa. Tie pre finále Miss Universe SR navrhla americká dizajnérka Robin Ross-Fleming.

Súťažiace sa divákom a diváčkam predstavili aj prostredníctvom krátkych videí, v ktorých ukázali kuchárske či šoférske zručnosti. Pred finále si vyskúšali napríklad aj lietanie v aerodynamickom tuneli.

Víťazkou súťaže Miss Universe SR 2015 sa stala... Foto: IN Agency
Miss Universe SR 2015 sa stala Víťazkou Denisa Vyšňovská z Prievidze Víťazkou súťaže Miss Universe SR 2015 sa stala Víťazkou Denisa Vyšňovská z Prievidze.

Počas voľnej disciplíny sa všetkých 12 finalistiek stretlo na pódiu v spoločnej choreografii s profesionálnymi tanečníkmi. Súťažiace predviedli tanec s prvkami argentínskeho tanga. Promenádu v plavkách z Ready to wear kolekcie dizajnérky Jany Gavalcovej uvádzal herec Marián Mitaš. Hlavnými hudobnými hviezdami večera boli Ivan Vereš a King Escort, Adam Ďurica, ktorý sa predstavil s hitom Mandolína, a Lenka Hrůzová s Jožom Rážom.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #titul #korunka #víťazka #Miss Universe SR 2015 #Denisa Vyšňovská

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...